Konu: [30.10.2021] MG & Güvenli bölge  (Okunma sayısı 346 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.10.2021 16:28

sanırım artık bu kadarı yeterli olur.

#11 - 30.10.2021 16:31
Selamlar, MG anlamadım, Güvenli Bölge konusuna değinelim. Gösterceğim videoda düz yolda sıkıyoruz ve Güvenli Bölgeye sığınıyorsun, önüne kırdık yinede Güvenli bölgeye girdiniz.

Video:

Orada aracını bozuyoruz, güvenli bölgeye geçip koşuyorsunuz, bizde vuruyoruz. Resmen güvenli bölgeye sığınıyorsunuz. Arkadaşınızı bulmak için binaya giriyoruz, kendini kilitliyor sonrada çıkıyoruz.
Güvenli bölgeye sığındığım yok önüme kırılıyor ve ileriye gittiğim için SunShine'ın içerisine giriyorum zaten girdiğim gibi araç bozuluyor. MG konusunda ise karakterlerimiz birbirini tanımıyor nc atalı 8 dakika olmuş gelip düşürüyorsun.
Seni sadece ben düşürmüyorum, güvenli bölgeye girmen senbin hatan. Düşman bölgede takılıyorsun, seni o yüzden vurduk.

Öncelikle şahitliğimi onaylıyorum rolde bende vardım ve düştüm, arkadaşlar savunmalarında güvenli bölgeye sığınıyorsunuz gibi bir şey söylemiş araçlardan biri bizim premier'in solundan Sunshine'ın içine doğru rammliyor aracı süren Reyes'de oraya girdikten sonra Sunshie'nın arkasında ki boşluğa kaçmaya çalışıyor ortada güvenli bölgeye sığınma gibi bi durum yok ayrıca arkadaşlar bi tur gidip yeniden geliyorlar ve kaçırma rolü yapıyorlar güvenli ve aktif bir bölgede sırf oyunda pd olmamasından kaynaklı kaçırma rolü de yapıyorlar nıormal bir db vur çık tarzı bir durum yok.

#12 - 30.10.2021 16:33
MG konusuna zaten bir şey demiyeceğim Miguel karakteriyle daha ben tanışmamışım arkadaşlar "mahallede gördük" bahanesiyle ateş açıyorlar gerekiyorsa @HYPER
Nc attığı ve mahalleye geldiği saatler için kanıt sunabilir ve ya loglara bakılabilir

#13 - 30.10.2021 16:40
MG konusuna zaten bir şey demiyeceğim Miguel karakteriyle daha ben tanışmamışım arkadaşlar "mahallede gördük" bahanesiyle ateş açıyorlar gerekiyorsa @HYPER
Nc attığı ve mahalleye geldiği saatler için kanıt sunabilir ve ya loglara bakılabilir

tanışmadığın adamın arabasına biniyorsun? neyse, daha fazla yazmaya gerek yok.  Savunmalar yapıldı, yetkili kararı bekleyebiliriz

#14 - 30.10.2021 16:41
Hood bölgesinden geçmek yasak sanırım? Her bölgeden geçeni indirmek lazım ozaman. Sadece savunma yapıyoruz admin inceleyip kararı belirler zaten.
Savunmamızı yaptık, bölgede takıldığına dair kanıtda sunduk. Lütfen yönetici kararını bekleyelim.

#15 - 01.11.2021 18:00
Etkileşime güvenli bölge dışında başlanmış (ateş etme dahil, sadece kovalamaca/uzaktan takip değil), bu yüzden güvenli bölge konusunda savunma geçerli.

NC tarih ve saati: 30/10/2021, 12:34

Olay tarih ve saati: 30/10/2021, 12:43

NC olayı doğru ancak hood bölgesine yakın bir yerde yanınızda maskeli birisini taşıyorsunuz, aktif savaş durumu var. Bu yüzden herhangi bir sorun görünmüyor.

Yine de olaya dahil kişileri buradan uyarmak durumundayım, ilk görüşte ateş etmek yerine emin olup rolü öyle başlatın.