Konu: (Chad_Bartinaslanov @recoltofficialx)-(Arman Nakashian @TemenoThyrea) Bug Abuse  (Okunma sayısı 596 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.11.2021 01:34
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chad Bartinaslanov - @recoltofficialx Arman Nakashian - @TemenoThyrea
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Yok.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.11.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sürücüsüz araçta Drive-by

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle iyi günler. Kasparov-Cabello ekipleri tarafından Buffalo birliğine yapılmış olan saldırı esnasında yapılan bir kural ihlaline rastladım. Karşı tarafın yaptığı gibi bizler de hakkımızı aramak istedik.  Sürücüsüz araçta driveby atılıyor. Bunun yasak olduğunu ve buglara neden olduğunu biliyorum. Bu harekette bulunan Chad_Bartinaslanov @recoltofficialx  Arman Nakashian @TemenoThyrea  karakterlerinin gerekli yaptırımı almalarını istiyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:   1:17-1:21 dakikasına bakabilirsiniz.

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kaspar Naroyan, Chad Bartinaslanov karakterinin gerekli cezasını almasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 02.11.2021 01:37 Azovski36 »

#1 - 02.11.2021 12:02
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=117865.0
Aynı şikayete savunma yapmayacağım.

#2 - 02.11.2021 16:36
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=117865.0
Aynı şikayete savunma yapmayacağım.
Şikayetler aynı olabilir fakat olay yeri aynı değil. Aynı ihlali iki sefer yaptığınız için bu şikayeti oluşturuyorum. Savunma yapmak veyahut suçu kabullenmek sizin elinizde. İyi forumlar dilerim. @recoltofficialx
« Son Düzenleme: 02.11.2021 17:40 Azovski36 »

#3 - 02.11.2021 20:03
O daha aracı sürerken ben zaten sıkıyordum. O indiği an diğer adam düştü zaten, sonra da gittik. Bir sorun yok.

#4 - 02.11.2021 23:37
Elli kişi arkamızda, baskın esnası ve araçtan sürücünün indiğini fark etmemişim. Gördüğüm kadarıyla bize de bir üstünlük sağlamamış zaten, bug abuse durumu yok. Sürücünün inip diğerlerine sıktığını fark ettiğimde araçtan iniyorum. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

Spoiler: GösterGizle

Sürücü araçtan indiğinde karakterin 21 canı kalmış, bir üstünlük sağlanmamış. (editlenmiş ileti)
« Son Düzenleme: 02.11.2021 23:39 TemenoThyrea »

#5 - 04.11.2021 15:32
Sürücü arabadan indikten 1-2 saniye sonra kişiler arabadan iniyor. Çatışma sırasında bu durumu görmemiş veya unutmuş olabilirler. Buna ek olarak bu hatanın yapılması ortaya büyük bir üstünlük katmamış, cezalık bir durum bulunmuyor.

İki karakter uyarıldı, tekrarı halinde ceza alacaklar.

(Önceki şikayetle bağımsız.)