Konu: Maske_34775 Frederick_Aviet Maske_28767 ] Rk  (Okunma sayısı 328 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.10.2021 11:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_34775 Frederick_Aviet Maske_28767

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rk

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saat 2:34 civarında oyuna girdiğimde vuruluyorum, Maske_34775 Maske_28767 tarafından 1. kez vuruldum, kasparov bulvarına taşıdılar içeride bir süre esir kaldım ve beni yukarı çıkarttılar yukarı çıkarttıklarında Maske_28767 "/me adamın ensesine şapalağı geçirir" diye bir emote veriyor ardından sistemsel beni bir daha düşürüyor, buna da tamam, sonra beni merdivenin altına getiriyorlar "İtalyan doğduğum için annemi sikeyim" diye bir cümle söylettiriyorlar bu cümleyi tam olarak söylemediğim için Frederick karakteri "/me bacağına sıkar" emotesi veriyor ve beni tekrardan vurarak 3. rk'ya düşürüyor. Sonrasında bir kaç dakika geçiyor Maske_28767 Etrafta boş boş koşarak zıplayarak geziyor bir anda merdivenin altındayken beni vuruyor sonra pm den soruyorum neden vurdun diye, bana pm den "mc özür dilerim" diyor. Elinde silah var ve bana doğrultmamışsın bir anda doğrultup beni vuruyorsun bu 4. rk artık yeter.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
bu 1. rk oluşum

bu 2. rk oluşum.

bu 3. rk oluşum.

bu 4. rk oluşum.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını istiyorum.

#1 - 29.10.2021 13:59
Selam, Frederick Aviet karakterinin canlandırısıyım çok uzun tutmayacağım şu an mobilim. Sizin sistemsel can değerinizi bilmiyorum, rolsel olarak bacağınıza sıktım bunu animasyon olarak da göstermek istiyordum çünkü ss çekiyordum. Animasyon olarak da görmem için size bir el ateş etmem gerekiyor, bunun için sol click ile silahımı bacağınıza ateş etmem gerek, bununla beraber size sıktığımda can değeriniz düşük olduğu için yaralıya düştünüz. Bu konuda yapabileceğim bir şey yok, ''/me sıkar'' şeklinde bir emote verip öylece beklemedim, realiste önem veren birisiyim. Sistemsel can değerinizi görseydim daha anlayışlı davranırım fakat öyle bir imkânımız yok. Şikayet açıklamasını okuduğumda içeriğin yarısından çoğu benim dışında, o yüzden daha fazla ekleyeceğim bir şey yok. İyi forumlar.

#2 - 29.10.2021 14:06
maske 34775 benim, burada benlik bir ihlal göremiyorum. mobilim şu an eğer benim yaptığım bir ihlal varsa yönetim tekrar etiketleyebilir

#3 - 29.10.2021 16:09
Selam, Frederick Aviet karakterinin canlandırısıyım çok uzun tutmayacağım şu an mobilim. Sizin sistemsel can değerinizi bilmiyorum, rolsel olarak bacağınıza sıktım bunu animasyon olarak da göstermek istiyordum çünkü ss çekiyordum. Animasyon olarak da görmem için size bir el ateş etmem gerekiyor, bunun için sol click ile silahımı bacağınıza ateş etmem gerek, bununla beraber size sıktığımda can değeriniz düşük olduğu için yaralıya düştünüz. Bu konuda yapabileceğim bir şey yok, ''/me sıkar'' şeklinde bir emote verip öylece beklemedim, realiste önem veren birisiyim. Sistemsel can değerinizi görseydim daha anlayışlı davranırım fakat öyle bir imkânımız yok. Şikayet açıklamasını okuduğumda içeriğin yarısından çoğu benim dışında, o yüzden daha fazla ekleyeceğim bir şey yok. İyi forumlar.

Bu ss'de zaten arkadaşınız beni düşürüyor ayağa kalktığımda canımın az olduğunu bilmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.

#4 - 29.10.2021 16:15
Bu ss'de zaten arkadaşınız beni düşürüyor ayağa kalktığımda canımın az olduğunu bilmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.

03.02 ve 03.42 bu süreler arasında birçok role girdim, oyundan çıktım ve başka mekânlarda bulundum. Ayrıca benim yapmadığım bir RK'nızda herhâlde yönetici canlandırmış birlik chatinden konusuldu, yönetici canlandırırsa canınızı yüzde 10 ya da 15 bırakmaz diye de düşünmüş olabiliriz. Sonuçta aradaki saat farkı kırk dakika gibi bir süre.

#5 - 01.11.2021 17:43
Aradaki zaman farkından dolayı tekrar tekrar vurma olayı için savunma geçerli, o anlık dalgınlığa gelmiş olabilir.

Ancak Frederick_Aviet karakterinin zorla cümle söylettirme olayı kurallar gereği yasak, bu rolden illegal birlik kuralları kapsamında ceza verilecek.

İllegal rol uygulanan bir kişiye, zorbalık yöntemi ile kendisine hakaret ettirmek yasaklanmıştır. (Örn: "Ben ib*eyim diye bağır!)