Konu: [05.11.2021 - Cesar Perez] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 451 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.11.2021 23:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Perez, @AlpUbay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.11.2021, 22.14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 05.11.2021 tarihi akşam saat 22.50 sularında kişi Dillimore bölgesinde arkadaşı ile Sandking çevresinde görüldü. Cesar karakteri sürücü konumundaydı, arkadaşı bir hata ile F basarak onu attı, daha sonra inip araca geçtiler. Sürücü olarak Cesar Perez bulunuyordu. Kişi polisten kaçmaya başladı ve nitro basarak hızlandı, şunu eklemek isterim ki; nitro aracı hızlandırmaz, sadece top speedine daha hızlı çıkartır. Kişi bizden kaçabilmek için offroad yolu tercih ederek dağa tırmanmaya başladı. Kişi nitro ile hızlı bir şekilde dağa doğru aracını sürdü ve tırmanırken aracının önü fazla havaya kalktı ve dağa tam oturdu. Normal araçlarda ve Sandking, Huntley, FBI Rancher gibi araçların kalkışı oldukça yavaş ve dik konumda kalkış sergilemeye çalışıyor. Nitro ile kalkış yapamaz orada çünkü nitrosunu polisten kaçmaya çalışırken kullandı ve yukarı doğru giderken nitrosu bitti. Cesar karakterinin sürdüğü Sandking aracı bir anda dağda hızlanmaya başlayıp dağı rahat bir şekilde tırmanmaya başlıyor. 00.21 süresinde kişinin aracının bir anda hızlandığını fark edebilirsiniz, ilerleyen birkaç saniye içerisinde aracı yavaşlıyor ve dağı çıkamayacak duruma geliyor, 00.25 süresinde de tekrar hilesini kullanarak rahat bir şekilde offroad gerçekleştirip Richman'e çıkış sergiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 05.11.2021 23:53
Benim ekranımda dümdüz tırmandı orayı. Aynı şekilde yanımda arkadaşım da vardı o da bir sorun olduğunu söylemedi. Sandking hidroliğini açıp her yere çıkabilen bir araç. 30 fps ile alakalı bir problemim olabilir. Kanıt videosu atmak için video programı indirip videoya alacağım

#2 - 06.11.2021 00:36

Benim pc de canavar gibi çıkıyor. Acaba dedim fps limiter ın azizliğinden mi onu da kapattım.

#3 - 06.11.2021 01:11
Spoiler: GösterGizle

Benim pc de canavar gibi çıkıyor. Acaba dedim fps limiter ın azizliğinden mi onu da kapattım.

9. saniyede aracın geri kaçması yerine aracın daha da hızlanması garip geliyor. Nitro zaten aktif kullanılıyor, araç hiç geri kaymadan direkt otobanda kalkış yaparmış gibi eğim falan dinlemeden devam ediyor. Ayrıca attığın videoda kapatmış olabilirsin-aradan uzun süre geçmiş-, her şey olabilir, şüphe arttırıcı olaylar bunlar. Şikayet incelenip sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 06.11.2021 01:14 Scealten »

#4 - 06.11.2021 01:49
Eğer bir hile varsa bu hileyi indirip ordan çıkıp video kaydı atabilirsin. İçim rahat çünkü videolu kanıt da sundum. Herhangi üstünlük sağlayacak modum da yok. Diyelim ki hilem var, kapatınca nasıl çıkabildim? Eeee çıkabiliyorum hile neden açıyorum? Attığım kanıt videosunda hileyi kapatmış olabilirsin diyorsun. Madem hileyi kapatıp video çekiyorum, o halde ordan çıkamamam lazım değil mi? Çelişkili yorumlar mevcut, konuyu uzatmaya gerek yok. Benden istenilen kanıtları gayet açık şekilde paylaştığım düşünüyorum. Yönetici kararı bekleyelim.

#5 - 06.11.2021 02:15
Diyelim ki hilem var, kapatınca nasıl çıkabildim? Eeee çıkabiliyorum hile neden açıyorum? Attığım kanıt videosunda hileyi kapatmış olabilirsin diyorsun. Madem hileyi kapatıp video çekiyorum, o halde ordan çıkamamam lazım değil mi?
Kapattığını söylemedim, 9. saniyede yine bastığını düşünüyorum. Şüpheci yaklaşmam gayet doğal, izleyen yönetici fark eder her şeyi.

Eğer bir hile varsa bu hileyi indirip ordan çıkıp video kaydı atabilirsin.
Senin için zamanımı ayırıp çektim dostum, çok zor bir şey değil. Basit, üstünlük sağlayıcı bir üçüncü parti yazılım.

#6 - 10.11.2021 23:15
Yasaklandı.