Konu: [29.10.2021] Paul_Scarfone ESP  (Okunma sayısı 414 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.10.2021 21:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul_Scarfone @Chechen
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.10.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çatışma esnasında otoparkta birilerinin olduğunu SMS yoluyla söylüyorlar, kontrol için gidiyorum ve geldiğim içlerine doğmuş gibi bir anda fırlıyorlar. Paul karakterini yöneten arkadaş / koymayı unutup esp yazıyor ve olanlar oluyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Mal varlığı aktarımı yapılabilir, olay saatinden itibaren loglara bakılması faydalı olabilir.

#1 - 29.10.2021 23:00
Otoparktan çıkmadan birkaç saniye önce tarafımıza ateş açıldığı için ''esp bunlar'' yazıyordum.Sen bizi görüp sıkmaya başlayınca emote vermek için o chati enterladım ve emotemi verip ateş etmeye başladım.ESP hilesinin çalışma fonksiyonunun chate yazarak veyahut /esp gibi bir şekilde çalışmadığını başka bir sunucuda denedim ve doğruladım.Bu hile klavye üzerinden esp yazarak aktif olan bir hile ve chatlog ile etkileşime girmiyor.Bu sadece bir suçlamdan ibaret diye düşünüyorum net bir kanıt yok bu zamana kadar ooc sicilim sadece geçen yıllarda bir defa oldu bu konularda oldukça hassasım herhangi bir üçüncü parti yazılım ve hile kullanımım söz konusu değildir.Ek bir savunma yapmama gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece suçlamadan ibaret elle tutulur net bir kanıt yok. Admin kararını bekleyebiliriz.

#2 - 29.10.2021 23:50
Ben koşmaya başladığım sırada otoparkın en üstünden en altına inip, köşeyi döndüğüm anda aşağıda olmanız ve bana dönmeniz de mi tamamen rastlantı? İnandırıcı değil.

#3 - 29.10.2021 23:53
Otoparkın giriş kısmındaydık çatıya saldırıya hazırlandığımızda birden sen belirdin seni görünce de esp kullandığını söyleyecektim fakat o ara sıkmaya başladın hızlı bir şekilde entera basarak emotemi verdim ve sıkmaya başladım.Bana karşı sadece yazılı bir suçlama yapıyorsun daha fazla kanıtın yoksa admin kararı.

#4 - 30.10.2021 18:34
Otopark zaten her tarafı açık bir yer, kamera ile bakıldığına dair SS'ler de mevcut. SMS yazıyor koskoca chatte, ne ESPsinden bahsediyorsun? Video kaydını başlattığınız anda esp kapatıp dm edit yapan adamlarsınız, biraz salak olsak inanacağız söylediğine. İyi forumlar.

#5 - 30.10.2021 18:53
O anda benim, senin SMS mesajlarını görmemin imkanı yoktu.Benden esp olduğunu düşündüm ve o şekilde bir yazı yacaktım fakat sen silahla sıkmaya başlayınca chatı enterladım ve emote vererek sıkmaya başladım.Ekstra bir savunmam olmayacak admin kararı.

#6 - 30.10.2021 21:14
Yetersiz kanıt.