Konu: [25.10.2021] Quavean Young - DM  (Okunma sayısı 183 defa)

#0 - 27.10.2021 17:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quavean Young @RevanChista

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/10/2021 23:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle bir trafik kazasının üzerine bir de trafik kavgası yaşadık. Yaşlı bir karakter olmasına rağmen kavgayı yatıştıracağına üsteledi. Bunun üzerine aracını park etmesini ve aracından inmesini söyledim, konuşmayı amaçlıyordum. Kendisi de görüldüğü üzere silahını çekip bana sıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/13586124/sa-mp-914.png https://www.upload.ee/image/13586134/sa-mp-915.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişiyle daha önceden tek bir rolüm oldu, o da bir barda kendisini mekana kılık/kıyafetinden dolayı almamıştım. Başka bir rol geçmişim bulunmuyor. Ayrıca şikayet açmadan kendisine de şikayet açmak istemediğimi, hatasını kabul ederse şikayet açmayacağımı söyledim. Kendisi alaya aldı. Gerekirse ekran görüntülerini sunabilirim.

#1 - 27.10.2021 17:57
Öncelikle merhabalar, Jafari_Rashid denilen arkadaş Buffalo Mc'in düzenlediği etkinlikte kapıda sanki onların tuttuğu güvenlikmişcesine saçma bir rol döndürüyordu herneyse hadi bunu geçelim ve savunmamı ekran görüntülerimle güçlendirelim.
Burada Jafari_Rashid karakterimi mekanda hiçbir yetkisi olmamasına rağmen beni bara almıyacağını söylüyor  ve üstüne üstünlük karakterimi aşşağılıyor.

Sonrasında şahısla şans eseri araçlarımız altında karşılaşıyoruz Jafari_Rashid karakteri beni görünce hatırlıyor ve bilerek aracı durduruyor haliyle aniden durduğu için sadece ve sadece kornaya üç, dört sefer bastığım için gereksiz agresif bir roleplay sergiliyor ve araçtan ''Ne kornaya basıyorsun orospu evladı'' gibi bir hitapta bulunup araçtan iniyor.

Sadece araçtan inmekle yetinmeyip zaten aşşağıladığı bir karaktere biraz daha üstüne katarak aracımın aynasını vs. kırıyor, şahsıma küfür ediyor tehditkar konuşuyor buna daha fazla dayanamayan Quavean_Young karakteride ona haklı olarak ateş açıyor ben burada yapılan bir ihlal göremiyorum tam tersine şahısın yaptığı gereksiz, gerekenden fazla yaptığı agresif roleplay sonucunda ilerleyen, gelişen olayları görmekteyiz.

Not: Tam tersine Jafari_Rashid'in rolün tamamını ve öncesini paylaşmadığından dolayı yetkiliyi kandırma teşebbüsünden gereken en ağır cezayı almasını talep ederim, iyi günler iyi forumlar.  :vice:

#2 - 27.10.2021 18:25
Aracını durdurma sebebim zaten peşime takılıp kornaya basman, ekran görüntülerinde de görülüyor.  :garip:
Sonrasında şahısla şans eseri araçlarımız altında karşılaşıyoruz Jafari_Rashid karakteri beni görünce hatırlıyor ve bilerek aracı durduruyor haliyle aniden durduğu için sadece ve sadece kornaya üç, dört sefer bastığım için gereksiz agresif bir roleplay sergiliyor

Yani bahsettiğin gibi bir olay yok, uydururken ekran görüntülerini referans almalıydın. Kaldı ki şikayeti açmadan önce de seninle konuştuğum gibi, seni mekana almadım ve küfür ettim diye silah çekip sıkamazsın, böyle bir dünya yok.

Aracımın peşine takılıp karakterimi kornayla taciz ediyorsun, utanmadan bir de silah çekip sıkıyor, üstüne yalan söylüyorsun :D Deatmatch aradığından bir o kadar bariz ki. Kaldı ki güvenilirliğin zaten hakkında açılan şikayetlerden ve yaptığın savunmalardan da belli oluyor.  :sampanya:

#3 - 27.10.2021 18:32
Dostum boş konuşuyorsun sadece ''trafik tartışması'' diye geçiniyorsun ortada bir kaza vs. olmamasına rağmen sadece yolun ortasında durduğun için sana korna çalan birine aracından inip ''Ne korna basıyorsun orospu evladı'' , camı, aynayı kıran bu tarz rolleri sergileyen birisin seviyen belli yurdun belli ayrıca seni araçla takip ediyormuşum ya hani onunda bir ekran görüntüsünü paslasana dostum konuşmakla olmuyor biliyormusun? :)
son sözü yetkililere bırakalım herşey ortada bence chatlog yalan söylemez.

#4 - 27.10.2021 18:49
Gerçekleri ötüyorum sadece dostum bunlar zoruna gittiyse bir yönetimi kandırmaya yönelik şikayet daha açabilirsin ayrıca klavye erkekliğinden bahsediyorsun açık adres verebilirim.
« Son Düzenleme: 27.10.2021 18:51 RevanChista »

#5 - 30.10.2021 10:25
Merhabalar,

Şikayet incelendi, açık adresler atılmadan önce şikayete açıklık getirelim. Öncelik olarak Jafari Rashid hem Buffalo hood bölgesinde ofansif rol sergiliyor hemde trafik rolünde aynı rolü gerçekleştiriyor, elbette bunu yapınca Quavean Young karakterine silah sıkma hakkı doğmuyor fakat fazlasıyla agresif rol sebebiyle ortam geriliyor ve silah çekiliyor. Şimdilik Quavean Young karakterini uyarıyorum, tekrarı halinde ağır ceza alabilirsiniz.