Öncelikle merhabalar, Jafari_Rashid denilen arkadaş Buffalo Mc'in düzenlediği etkinlikte kapıda sanki onların tuttuğu güvenlikmişcesine saçma bir rol döndürüyordu herneyse hadi bunu geçelim ve savunmamı ekran görüntülerimle güçlendirelim.
Burada Jafari_Rashid karakterimi mekanda hiçbir yetkisi olmamasına rağmen beni bara almıyacağını söylüyor ve üstüne üstünlük karakterimi aşşağılıyor.

Sonrasında şahısla şans eseri araçlarımız altında karşılaşıyoruz Jafari_Rashid karakteri beni görünce hatırlıyor ve bilerek aracı durduruyor haliyle aniden durduğu için sadece ve sadece kornaya üç, dört sefer bastığım için gereksiz agresif bir roleplay sergiliyor ve araçtan ''Ne kornaya basıyorsun orospu evladı'' gibi bir hitapta bulunup araçtan iniyor.

Sadece araçtan inmekle yetinmeyip zaten aşşağıladığı bir karaktere biraz daha üstüne katarak aracımın aynasını vs. kırıyor, şahsıma küfür ediyor tehditkar konuşuyor buna daha fazla dayanamayan Quavean_Young karakteride ona haklı olarak ateş açıyor ben burada yapılan bir ihlal göremiyorum tam tersine şahısın yaptığı gereksiz, gerekenden fazla yaptığı agresif roleplay sonucunda ilerleyen, gelişen olayları görmekteyiz.
Not: Tam tersine Jafari_Rashid'in rolün tamamını ve öncesini paylaşmadığından dolayı yetkiliyi kandırma teşebbüsünden gereken en ağır cezayı almasını talep ederim, iyi günler iyi forumlar.