|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Calvon Mills - @onwander , Zeus Sutton - @nay$wigs Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.10.2021 , 20:46 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
6-) DEATHMATCH
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
7-) GÜVENLİ BÖLGELER
a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.
b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Car Jack - Taksi ile ikisini İdlewood bölgesinden aldım ve GYM'e götürürken, yolda arkadaşımız var onu da al dediler ve aldım. GYM'e varınca "Burada bekle parayı kardeşimden alıp geliyorum" dediler ve indiler, GYM'in önüne kadar taksi ile arkalardan takip ettim ve Zeus Sutton emote'suz bir şekilde araçtan indirip, taksinin durağa spawn olmasını sağladı.
Güvenli Bölge İhlali - GYM önü bildiğimiz gibi Güvenli bölge. Zeus'a pmden ne yaptığını sordum, cevap vermedi. Ardından forumda görüşürüz dedim ve köşeye geçip afk bıraktım. Heriflerin ismine bakmak için oyunu açtım ve baktım hepsi başımda toplanmışlar Calvon Mills bana saldırıyor, geldiğimi farkedince dağıldılar (SS aldım.) PM üzerinden Calvon'a da ne yaptığını sordum ve "wg" dedi ama full canımı yarıdan daha az cana düşürmüştü. Ayrıca kendileride taksiden iner inmez Güvenli bölgede izin almadan, birbirlerine /me kavga eder. emote'u ile saldırmaya başladılar.
Deathmatch - Kişilerle aramızda ne önceden, ne de bu gün agresif rol geçmedi fakat öldürmeye çalışıyorlardı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Car Jack -
https://imgyukle.com/f/2021/10/27/kIDKIA.png (SS'te görüldüğü gibi, /me kavga eder diyerek Güvenli Bölgede izin almadan arkadaşına saldırıyor, o kısımı ss almamışım fakat emote'lar kanıtlıyor.)
Güvenli Bölge, DM -
https://imgyukle.com/f/2021/10/27/kIDWyf.png (Görüldüğü gibi ilk SS'te full olan canım, yarıdan daha aza düşmüş.)
Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların milleti trollemeye girdiği ortada, gerekli işlem uygulanırsa sevinirim.