Konu: [24.10.2021 - NaQuan James] Deatmatch  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.10.2021 17:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: NaQuan James @mustyza999

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.10.2021 16:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
16:03'de NaQuan James karakterinin kullandığı Tampa'yı durdurmak için ihtar verdim ve Unity Station'da durdurdum. Ardından belgelerini istedim. Bu esnada aracın içine emote'la göz gezdirdim ve /do kanalı üzerinden "* Aracın içinde yasadışı materyal görülebilir mi? (( Ethan Elsworth ))" sorusunu sordum. Ardından,
"[16:07:51] * Koltuğun altında pompalı gözüküyordur. (( NaQuan James ))
[16:07:55] NaQuan James Shotgun marka silahı araçtan alır.
[16:07:56] * NaQuan James koltuğun altından pompalıyı çıkartır, kişiye ateşler."
hızla pompalıyı alıp bir anda araçtan inip ateş etmeye başladı. Herhangi bir şekilde silahla temasa girmedim ya da karşılık vermedim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Normal aşamada şikayet açmak isteğim olmuyor. Bu yüzden NaQuan James karakterine neden ateş ettiğini sormak için PM attım. Verdiği cevap;
Alıntı
[16:09:04] (( << Maske_34954 (123): Ufak bir sorum var brom. Sıkmanın sebebi nedir? ))
[16:09:18] (( >> Maske_34954 (123): silahı görnce içeri alacaksın. ))

#1 - 24.10.2021 18:46
Merhabalar, aracımda illegal bir materyal bulunuyor onu gördüğün an itibari ile beni içeri alacaksın. Bende onu önceden bilip karşılık veriyorum, ortada bir rol dönüyor. Bunun öncesinde trafik ihlali yapıyorum. Bu yüzden rol akışı ile buraya kadar geliyor, bana kalırsa bu DM değil.

#2 - 24.10.2021 18:47
DM atmak isteseydim, senin ile bir sohbet bile döndürmez. Direkt olarak sıkardım.

#3 - 24.10.2021 19:31
Herhangi bir sicili bulunmayan, sadece trafik kontrolü için durdurulan birinin sırf silahı kaptırmamak için sıkmasının Deathmatch olarak geçtiğini düşünüyorum. Eğer görsem ve müdahale için ihtarda bulunsam sebebini anlarım fakat daha görmeden inip sıkmanı saçma buluyorum. Gün içerisinde 50i geçik trafik durdurması oluyor. Çoğunda bu fikirle roller dönse, önünün alınamayacağını düşünüyorum. Ki zaten sürekli olarak tek ekip ya da kişi olarak görülen bir çok VCPD karakterine saldırı düzenleniyor. Bununda aynı kategoride olduğunu düşünüyorum.

Daha fazla ileti atmayacağım. Dilersen yönetici kararı bekleyelim.

#4 - 24.10.2021 20:56
Herhangi bir sicili bulunmayan, sadece trafik kontrolü için durdurulan birinin sırf silahı kaptırmamak için sıkmasının Deathmatch olarak geçtiğini düşünüyorum. Eğer görsem ve müdahale için ihtarda bulunsam sebebini anlarım fakat daha görmeden inip sıkmanı saçma buluyorum. Gün içerisinde 50i geçik trafik durdurması oluyor. Çoğunda bu fikirle roller dönse, önünün alınamayacağını düşünüyorum. Ki zaten sürekli olarak tek ekip ya da kişi olarak görülen bir çok VCPD karakterine saldırı düzenleniyor. Bununda aynı kategoride olduğunu düşünüyorum.

Daha fazla ileti atmayacağım. Dilersen yönetici kararı bekleyelim.
Merhaba, daha önce PD ile rol girişiminde bu tarz olayları yaşadığım için gene aynı olayı yaşarım diye düşündüm, karşılığını verdim. Eğer rol zevkini baltalamaya çalıştığımı düşünüyorsan kusura bakma.

#5 - 24.10.2021 21:52
Silahı yakalatmanız bir polise durduk yere sıkabileceğiniz anlamına gelmiyor zorluk çıkaracaksanız silaha sarılmadan bunu yapabileceğiniz bir çok senaryo var.

Kişi DM kural ihlalinden ceza alacak.