Konu: Mandy Burgess oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 197 defa)

#0 - 25.10.2021 00:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mandy Burgess @Loyalty Mortimer Murphy @muhammedeminyoldas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.10.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Retarted RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimizin hood bölgesinde afkydım, oyuna döndüğümde yanımda Mandy adında bir oyuncu vardı, etrafa bakınıyordu. Onu görünce selam verdim. Kendisi de selamıma karşılık verip sahip olduğumuz dükkanların satılık olmadığını sordu. Bende satılık olmadığını söyledim.
Sonrasında kendisine Carmella "Mama" Rosato(NPC) ile konuşarak satılık olup olmadığını sorabileceğini söyledim ve kendisi OOC düşünerek karakterin NPC olduğunu bildiğinden dolayı çok saçma bir şey sordu. "Kimse ona saldıramaz veya öldüremez mi?" diye sorunca bende söylediği söze karşılık realistik bir tavırla "Ne aptal bir soru?" diye karşılık verdim. Arkadaşın gece gece canı sıkılmış ki anladığım kadarıyla racon kesecek yer arıyor. Cümlemin içindeki "Aptal" lafına takılarak bir anda "Neden hakaret ediyorsun?" diye çıkışmaya başladı, kendisinin yanına bir anda bir araç yanaştı ve aracın içindeki kişi pompalısını aracının bagajına koyup araçtan indi. Bir anda o arkadaş kadını savunarak üstüme yürüdüler ve kadın bir anda belinden uzi çekerek hayalarıma silahını dayadı. Silahı ile beni korkutmaya çalışarak çok saçma bir rol yaptı. Bende rolü baltalamamak adına fear-rp yaparak yaptığı rolün bir an önce bitmesi için özür diledim. Yanındaki arkadaşta ona destek çıkarak saçma sapan cümleler kurdu. "Kadınlar çiçektir, mermiler polen." diye saçma bir cümleydi. SS'lerde neyin ne olduğu belli oluyor. Mortimer denilen arkadaş sivil olmasına rağmen nasıl bir pompalı silaha sahip ona da şaşmış durumdayım, herhangi bir birliğe üye bile değil. Bildiğim kadarıyla sivil olanlar silah alamıyor, herhangi bir birliğe üye olmaları gerekiyor en az CPT.Vice'dan faydalanabilmeleri için, bir bug abuse söz konusu olabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş sanırsam NPC'leri insan yerine koymuyayarak rol yapıyor, içlerinde birer online oyuncu olmadığı için bu tarz bir rol yapsa bile o NPC'lerin rol dahilinde gerçek birer insan olduğunun farkında değil, silahına güvenerek böyle bir rol yapması cidden içler acısı, gerekli cezayı alırsa iyi olur. Normalde şikayet açan bir insan değilim, açtığım şikayetler bir elin beş parmağını geçmez fakat bu tarz olayların yaşanması sonrasında susmak en büyük ayıp olduğunu düşünüyorum artık. Her cezadan birer ders çıkarmaları iyi olacaktır.

#1 - 25.10.2021 00:27
Kaptan vicede silahımı almış evime gidiyordum yolda sizi gördüm, kadın sana bana küfür edemezsin falan dedi. Bende role girmek için silahı bıraktım, "silahla arabadan inmemek için yani" sonra indim kadına niye küfür ediyosun falan yaptım o silah çekti o kadar. Raconla falan bir alakam yok yani, normal rp yapmaya çalışıyordum

#2 - 25.10.2021 00:41
Kaptan vicede silahımı almış evime gidiyordum yolda sizi gördüm, kadın sana bana küfür edemezsin falan dedi. Bende role girmek için silahı bıraktım, "silahla arabadan inmemek için yani" sonra indim kadına niye küfür ediyosun falan yaptım o silah çekti o kadar. Raconla falan bir alakam yok yani, normal rp yapmaya çalışıyordum
Gerçek hayatında tanımadığın birileri tartıştığı vakit arabandan inip "Ağzını ne bozuyon oğlum?" diyerek olaya mı giriyorsun veya birisi birine silah çektiği vakit durmadan "SIK SIK SIK." diye tezahurat mı yapıyorsun ya da o ortamdan uzaklaşarak can güvenliğini mi sağlıyorsun? Bu tarz bir role girebilmek için neyinize güveniyorsunuz? "Kadınlar çiçektir, mermiler polen." bu sözüne bile anlam veremedim. Sunucuya rol yapmaya mı giriyorsunuz yoksa milletin gece gece canını sıkıp yaptığı rolün kalitesini düşürmek yegane göreviniz mi? Rol içerisinde dişi karakterleri tavlamak için birde kadını arabana alıp bana geçelim tarzı yaptığın rolleri sana yakıştıramadım, umarım kendini düzeltirsin, senin için diyeceklerim bu kadar.

#3 - 25.10.2021 11:35
Kişiler Retarted RP kapsamında ceza alacak.