Konu: [20.10.2021] Keyshawn Wright  (Okunma sayısı 170 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.10.2021 18:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keyshawn Wright - @behzatç

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
IC-OOC karıştırma, PM rahatsızlık.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'de her şey açıkça görünüyor, gerçekten rahatsız edici bir durum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 21.10.2021 19:17
40 Lvl adamım, neden böyle bir şeyi ooc den sorayım? Gördüğünüz gibi tatlım falanda yazmışım pm den o zaman bunlarda ciddiye alınmalı. Orada tamamen pm den şaka yapıyordum, şahıs bana rahatsız olduğunu belirtmedi. Eğer belirtseydi devam etmezdim. Ben pm den şaka yaptım ve o da rahatsız olduğunu dile getirmediği için söyledim. Gereksiz bir şikayet olmuş, üsluplu bir şekilde pm den rahatsız olduğunu belirtebilirdi. craccin kullanıcı adlı arkadaşın da dediği gibi sende ıc ooc karıştırdın fakat ben pm üzerinden ooc konuştuğumuz için ss alıp senin gibi şikayet açmadım. Sadece rahatsız olduğunu dile getirmen yeterliyidi, savunmam bu kadar yönetici kararını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 21.10.2021 19:32 behzatç »

#2 - 21.10.2021 19:20
Şikayet ile alakam yok fakat PM üzerinden kişiye "Bi dk para yok şu an alıp geleyim." yazmışsın. Sende IC - OOC karıştırmışsın? Ve SS'dede bankanın önündesin zaten.

2. olarakda kişinin 2 adet karakteri var ve muhtemelen para aktarımı yapmış. 8 levelde hem Turismo + Idlewooddan 150k değerinde kişiden ev satın alıyorsun?

Kişinin hesap loglarının / para transfer loglarına bakılırsa çok iyi olur. (Malvarlığınada bakılırsa iyi olur, kişi bu yanıtımdan sonra malvarlığını satabilir/başkasına verebilir ceza almamak için)
« Son Düzenleme: 21.10.2021 19:27 craccin »

#3 - 21.10.2021 19:47
Şikayet ile alakam yok fakat PM üzerinden kişiye "Bi dk para yok şu an alıp geleyim." yazmışsın. Sende IC - OOC karıştırmışsın? Ve SS'dede bankanın önündesin zaten.

2. olarakda kişinin 2 adet karakteri var ve muhtemelen para aktarımı yapmış. 8 levelde hem Turismo + Idlewooddan 150k değerinde kişiden ev satın alıyorsun?

Kişinin hesap loglarının / para transfer loglarına bakılırsa çok iyi olur. (Malvarlığınada bakılırsa iyi olur, kişi bu yanıtımdan sonra malvarlığını satabilir/başkasına verebilir ceza almamak için)
Öncelikle şikayetle alakası olmayanlar şikayete cevap vermezse sevinirim, ek olarak /offtransfer ile para geçişi yasak değil sormuştum ve bu konuda daha önce defalarca kez şikayet yiyenler olmuştu, ceza almadı.

#4 - 23.10.2021 10:05
Ortada şaka durumu olduğu aşikar, bu tarz durumlarda dirket şikayet açmak yerine önce durumu çözmenizi tavsiye ediyoruz. Bu seferlik ceza verilmeyecek fakat @behzatç lütfen bu tarz tutumları devam ettirmeyin.

Ek olarak @craccin Şikayetlere yanıt atmanız yasak bu seferlik sizi de uyarıyorum.