Konu: [17.10.2021] Shawn Beasley, Henry Midas ve Yancısı - Hood Baskın İhlali, DM  (Okunma sayısı 185 defa)

#0 - 18.10.2021 00:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shawn Beasley @devil Henry Midas @Marqmad  ve Yancı (Bilmiyorum videoyu yükleyen arkadaş, kişiler söylesin)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vurulan tüm Buffalo üyeleri yorum yapabilir.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/10/2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı

.2) ÇATIŞMA Onaylı bir bölgeye saldırı düzenlemek için en az iki birlik ile koalisyon içerisinde olması gerekmektedir. Saldırıya katılan birliklerin forum üzerinde tanıtımları olmak zorundadır, aksi halde birlik olarak sayılmayıp ceza alabilirler. Ayrıca onaylı bir bölgeyi günde en fazla BİR kez basabilirsiniz. Çatışma esnasında sistemsel ölen kişiler, aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoyu incelediğiniz takdirde şunların kanaatine varacaksınız, kişiler 2 kişiler ve 1 kişi de sırf videoyu çekmek adına o an orada aktif olan iki üç kişiyi vurarak video çıkartmaya çalışmışlar. Kendileri eğlendiğini düşünüyor ve akılları sıra videonun arkasına The White Buffalo - Alvin Sincap versionu yüklemişler sanki gerçekte motorcuymuşuz gibi (?). Her neyse kişiler hood onaylı bölgeye 2 kişi baskın atıyorlar ve sonrasında videoda görüldüğü gibi küfür falan ediyorlar ve gidiyorlar. Kişilerin herhangi bir oluşum tanıtmı ve bir aktif sistemsel birlikleri bulunmuyor gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sürekli böyle DeathMatchlere izin verilmesi ve hood onaylı bölgelere karşı yapılan bu tavırların ortadan kalkması adına kişilerin yasaklanmasını talep ediyorum. Sırf youtube'a bir adet DM videosu yayınlamak ve herkesin buna katıla katıla güldüğüne inanarak yaptığını düşünüyorum. Yasaklanırlarsa hem ekibim, hem ben mutlu olacağım.
Videoyu kayıt alan ve upload edenin karakteri de her ne kadar silah sıkmamış ve onların yaptığını yapmamış olsa da, sonuç olarak bu videoyu bilinçli biçimde kaydederek videoyu editleyip youtube'a yüklemiş durumda bu nedenden dolayı aynı cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 18.10.2021 00:36
Şahitliğimi onaylıyorum. Shawn Beasley hile kullanımından ban yedi, diğer arkadaşların da yemesini umuyorum. Video'da Shotgun'un saçmaları bile görünmüyor, sekmeme hilesi olduğu kesin. @Nyarko Arkadaşların yaptığı cbug ve crolları söyleme gereği bile duymuyorum, videoda her şey net bir şekilde görünüyor.
« Son Düzenleme: 18.10.2021 00:39 ukicik »

#2 - 18.10.2021 00:47
videoyu çeken @taylor52 1:06'da arabaya bindiği için ismi gözüküyor.

#3 - 18.10.2021 00:48
videoyu çeken @taylor52 1:06'da arabaya bindiği için ismi gözüküyor.
Teşekkürler  :-X

#4 - 18.10.2021 10:22
Merhabalar.

Birliğimin R19'u olarak arkadaşlar bu DM'i bizim birliğimizdeyken attı. Buffalo ekibinin söylediklerini doğruluyorum. Benim, birliğimin bilgisi dahilinde olmadan saçma sapan ooc kin üzerine gidip arkadaşlara sıkmaya başlıyorlar admin birliği diyerekten ayrıcalık tanınacak sanıyorlar (öyle bir durum asla mümkün değil) lütfen gerekenin 3 katı ceza verirseniz ne mutlu bizlere.

İyi roller.

#5 - 18.10.2021 10:49
Merhabalar,

Şikayet incelendi, bariz bir şekilde onaylı hood bölgesine troll amaçlı çatışma çıkardıkları görülüyor. Shawn Beasley karakteri zaten hesabında 2 kere hile yasaklanması mevcut bu sebepten ötürü forumdan banlandı, Henry Midas karakteri ise aynı cezayı yakın bir süre içerisinde tekrarlamış, aynı sebepten dolayı karakteri yasaklanacak.

Videoyu çeken oyuncu ise incelenecek.