Konu: [19.10.2021] Saro_Dareanov  (Okunma sayısı 265 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.10.2021 22:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Saro_Dareanov @qLouiseQ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Robert Castucci @fellerTiberius

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.10.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda durum net bir şekilde gözüküyor. Arkadaşımız aramızda bulunan İC sorunları fazlasıyla ciddiye almış olsa gerek bana CAR RAMMİNG yapıyor. Kimsenin kini ile uğraşacak vaktim yok, gerekenin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

#1 - 20.10.2021 22:45
Şahitliğimi onaylıyorum.  :colt:

#2 - 20.10.2021 23:56
Kullandığım ENB den dolayı bazı chatte id yazarak kişiler silinebiliyor, bunu yaşayan vardır illa ki. Buna sebebiyet veren şey de ENB hep olmuyor ama nadiren bu oluyor ve bazı araçlar gözükmüyor, burada da bunu yaşadım. Bunu yaptığımın farkında bile değildim. Keza bana pm atsaydınız eğer, durumu açıklardım.Kullandığım enb dirext 2.0
« Son Düzenleme: 20.10.2021 23:59 qLouiseQ »

#3 - 21.10.2021 12:11
Kullandığım ENB den dolayı bazı chatte id yazarak kişiler silinebiliyor, bunu yaşayan vardır illa ki. Buna sebebiyet veren şey de ENB hep olmuyor ama nadiren bu oluyor ve bazı araçlar gözükmüyor, burada da bunu yaşadım. Bunu yaptığımın farkında bile değildim. Keza bana pm atsaydınız eğer, durumu açıklardım.Kullandığım enb dirext 2.0

Savunmanızı samimi bulmuyorum, kasıtlı çarptınız. Ben arkanıza girdim ve beni ittirerek aracınızı park ettiniz. Yine de savunmanız için teşekkür ederim.

#4 - 21.10.2021 14:34
Enb olmasa bile ortada çok büyük bir durum yok. Ceza verilmeyecek. Devamında daha ağır cezalara çarptırılabilirsiniz lütfen dikkatli olun.