Öncelikle Merhaba, yaklaşık 8 ay önce Anna isimli çok tatlı bir karakter açmıştım. Çocuk rolü yapıyordum, çokta sevilmişti. İlk hafta'da benden istenilen izin /do Tecavüz izni. Falan filan, canımı çok sıktı devam etmeme kararı aldım, iki hafta geçti üç hafta geçti, ikinci kez aynı şeyi aldım. Arkadaş, diyeceksiniz şimdi çocuk rolü yaptığını nasıl analsın? Emote veriyorum 11-14 yaşlarında gösteriyor diye, adam biliyor çocuk rolü yaptığımı ve bu şekil davranıyor. Çok sinirime dokundu bu olay, karakteri 3 ay sonra 18 yaşına çıkarttım, bunun sebebini en yakın arkadaşlarıma bile söylemedim. Bir ay önce tekrardan çocuk karakter açma kararı aldım Villie Nicheldie, tabi şimdi Villlie Quentiro. Konumuzla pek bir ilgisi yok, yine bir sübyancılığa maruz kaldım. Çok canımı sıktı arkadaşlar, yapmayın yaptırtmayın. Adamın bana o malum şeyin iznini istediğinde /q attım, sunucuyu bırakma derecesine kadar geldim. Bir kaç arkadaşım çocuk rolü yapmamamı söylüyor, ya neden? Neden? Suçlusu ben olamam bu zihniyet suçlu, sunucuda bir kaç arkadaşım çocuk rolü yapmaya korkuyor, isimlerini vermeyeceğim. Destek çıkarsanız, belki bir kaç şeylerin önüne geçebiliriz. İyi geceler, iyi roller.