Konu: Cezaevleri Müdürlüğü ve Tow'N Go birliği  (Okunma sayısı 282 defa)

#0 - 09.11.2021 20:41
Selamlar. Oyun içi hapis rollerinin daha güzelleşmesi için oyunda VCPD ile koordineli olacak şekilde cezaevleri müdürlüği birliği açılabilir diye düşünüyorum. Polislerin yanısıra gardiyanlar ve çalışanlar gibi üyeler alınabilir. Böylece sunucuda rol çeşitliliği çıkabilir. Tabi, bu bir öneri sadece. Cezaevine yönlendirme sırasında cezaevleri müdürlüğünden 3 gardiyan transfer rolleri yapabilir örnek sunacak olursak... Bunun yanı sıra, araç çekme işlemlerini bir birliğe bağlayıp o birliğe tamirciler ve araç çekmek için elemanlar alınabilir. MTA'daki Towing sistemi gibi yani. Belli bir süre araç çekme merkezinden alınmayan araçlar açık arttırma yolu ile satılabilir veya silinebilir. Bu birliklerin açılması sunucunun rol kalitesini bir tık olsa arttırabilir diye düşünüyorum.

İyi forumlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 09.11.2021 20:44
DoC rolünü destekliyorum daha eğlenceli roller çıkabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 09.11.2021 22:25
Buna ek olarak, cezaevlerinde avlu rolleri falan da yapılabilir. Gardiyanların gözetiminde mahkumlar avluda zaman geçirir, herhangi bir sıkıntı çıkması durumunda gardiyanlar müdahale edebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 09.11.2021 22:39
Polislerin devriyelerde hatalı parklı araçları bir şekilde işaretlemeleri ve o sırada Tow Truck mesleği yapan kişilerin checkpoint ile onları bulup çekmesi, sivillerin o arabaları çektiğinde para kazanmaları ve polislerin hatalı park için TT çıkarmak zorunda kalmamaları? Seems win-win to me. :-\
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 09.11.2021 22:45
hapse giderken teslimat yapılması konusunu desteklemiyorum, ismi s ile başlayan freeroam (!) sunucusunda da 3 yıldız üstü suçluları teslimat aracıyla cezaevine teslim ediyorlardı sonra oranın rolden bi haber dm oyuncuları fear rp ihlali yaparak teslimatı basıyorlardı, tekrar söylüyorum desteklemiyorum, onun dışında demek istediğini pek anlayamadım biraz daha açıklayıcı anlatırsan belki görüş belirtebilirim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 10.11.2021 07:44
Polislerin devriyelerde hatalı parklı araçları bir şekilde işaretlemeleri ve o sırada Tow Truck mesleği yapan kişilerin checkpoint ile onları bulup çekmesi, sivillerin o arabaları çektiğinde para kazanmaları ve polislerin hatalı park için TT çıkarmak zorunda kalmamaları? Seems win-win to me. :-\

Mesleksel olmayacak bu olay, bir birlige bagli olarak insanlar arac cekecek. Tabi ki PD ile koordineli de olabilir, fakat insanlar cektigi arac basina para alabilirler veya araci cektikten sonra birlik hesabina yatabilir bu para.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 03.12.2021 04:49
Şu anda bu tür oluşumlara yönelik planlarımız yok maalesef.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok