Konu: Roselyn_Wiechmants - Skin hırsızlığı  (Okunma sayısı 419 defa)

#0 - 12.10.2021 19:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roselyn_Wiechmants  @Astrea
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/10/2021 00:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:   10/10/2021 00:16 tarihinde arkadaşlarım rol için bir bar içinde benim özel modelimin head'ının aynısının sunucuda yüklü olduğunu fark ediyorlar fakat ben bunu bir arkadaşıma özel olarak headını yaptırmıştım hiç bir discord sunucusunda veya VK sitesinde skinim rellenmedi Haziran- Temmuz aylarında ilk modelimi sunucuya yüklettirdiğimi hatırlıyorum şimdi ticketi göremiyorum o yüzden link atamıyacağım gerekli ticketi adminler bulur ve gerekeni yapar, arkadaşın skininin silinmesini istiyorum sunucuya 07.10.2021 tarihide arkadaş skinini sunucuya yüklettirmiş sadece saçını değiştirmiş kafa bana ait alta kişinin ve benim skinlerimin fotoğrafını bırakıyorum. + olarak ticket üzerinden modelimin kafasını priv olarak belirttim YUTOALPHA'da böyle bir durumda ilgileniyoruz demişti ticketi göremiyorum bakarsa anlayacaktır Headları sonuç olarak aynı bodyler benzemese bile. poligon ve vertex sayılarına bakılırsa iyi olur yetkililerden talep ediyorum
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-Kişinin modeli

Benim skinlerim

-

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 12.10.2021 19:17 puesty »

#1 - 12.10.2021 19:22
Selam, ben Astrea. Savunmamı size sunacağım;

Şikayetiniz üzerinde kendi skininizin yapım aşamalarını sunmamışsınız, sizin modelinize baktığımızda fazlasıyla farklılık görebiliyoruz. Sizin modelinizin yüz hatlarının farklılığı ortada. Modelin yapımı oyuna çevirilmesi üzere HQ görünebilir, benzerliği o kısımdan yaptığınızı düşünüyorum fakat bana kalırsa benzerlik mevcut değil.   Şikayetimi kanıtlar doğrultusunda ilerleteceğim.

Kanıtlar;
Şikayetçi tarafın yüzü;

Bana ait modelin yüzü;

Modelimin yapım aşamaları & Realistik bir çalışma üzerinden yapıldı. Spoiler içerisinde görebilirsiniz. Modelimi Blatz adında model tasarımcısına tasarlattım.
Spoiler: GösterGizle

Skin bu yüz tarafından oyuna çevirildi.

Yapıldığı süreç içerisinde bir çok saç değişimi yapıldı, yüzü fazlasıyla farklı.

Bana ait olan yüzün yapım aşamaları;

Saç deneme aşamaları & oturtma;

Savunma bu şekildeydi. Sonuçlanabilir, teşekkürler.  :sampanya:

#2 - 12.10.2021 19:34
Tekrardan merhaba benim modelime çok benziyor dikkatlı bakarsan anlaşılıyor zaten

Göz renkleri bile aynı sana daha iyi bir ss sunayım bir kaç tane

Senin modelinin yüzü biraz daha yüz kalitesi yüksek sonuçta göz renkleri bile aynı dikkat edersen
Yönetici kararı bekleyelim.
« Son Düzenleme: 12.10.2021 19:36 puesty »

#3 - 12.10.2021 19:43
Çok küçük bir ekleme yapıyorum;
Sizin yüzünüzün farklı olduğunu iki kanıt karşılaştığında anlaşılabileceğini düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 12.10.2021 19:45 Astrea »

#4 - 15.10.2021 21:06
Ufak bir yanlış anlaşılma oldu, aramızda konuşup anlaştık. Şikayeti geri çekiyorum iyi günler dilerim.