Konu: Car Raming - Alfredo Navarro  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.10.2021 18:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @devil

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CAM RAMİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabayla üstümden geçiyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Herşey çok net, kanıtlar yetersiz kalırsa videosunu da atarım. Yetkilinin söylemesi yeterli.

#1 - 09.10.2021 20:43
Ateş ediyordunuz, kendimi koruma amaçlı üzerinize sürüyorum. Silahım olmadığı için tek yapabileceğim şey bu... Gerçekte olsa da aynı olacak bir durum. Videonun kesilmemiş tamamını atarsan bize sebepsiz sıktığın yeride görmüş oluruz. Seni durup dururken ezmiyoruz videonun tam halini youtubeye yükleyip atabilirsin. Silah ateş ediyorsun o anda ne yapmamız gerekli sen bize sıkarken durucak mıyız önünde... O:-)
« Son Düzenleme: 09.10.2021 21:29 devil »

#2 - 09.10.2021 22:47
Size sıktığım için dmden şikayet yedim benim aksime siz ceza aldınız. Videonun kesilmemiş halini atacağım. Amacın beni arabayla ezmek olmamalı.

#3 - 09.10.2021 23:04
Kendin de söylüyorsun, bana sıkıyorsun... O anda durup beni vurmana izin veremem herhalde sıkıyorsun aracın önündesin sonrasında basıp gidiyoruz zaten. Savunmam bu şekildedir. Silahsız adama sıkman da ayrı trajikomik.... Konu önceki şikayetleri geç onlarla bi alakası yok. Araçta giderken sıkıyorsun aracın önündesin yaptığım şey çok mantıklı realistik bakımdan. Sana şikayet felan açmadım.Gereken neyse admin uygulayacaktır.
« Son Düzenleme: 10.10.2021 00:43 devil »

#4 - 10.10.2021 09:59
Kanıtlar yetersiz ve yetersiz olduğu gayet net. Kanıtlarınızın ''tamamını'' şikayeti açarken atmalısınız aksi takdirde kanıtın tam halini beklemek sadece işlenişi yavaşlatır.

Ceza verilmeyecek.