Konu: Falcon Santana Retarted RP Şikayet  (Okunma sayısı 411 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.10.2021 11:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Falcon Santana @KerimYK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.10.2021 | 22.00 - 22.10 Civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP

Alıntı
Retarted RP
Saçma rol, troll rol anlamına gelmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: South Florida Cuban Network oluşumu ve ZABROTOVICH oluşumu IC bir savaş içine girdi ve bu savaş durumunda Anthony Bright Karakterim silahla vuruldu ve düşürüldü. Karakter ünlü bir DJ olduğundan IC haber yapıldı ve tüm şehirde bu durum yayıldı. Savaş bir SitDown yapılarak son verildi. Sahil kısımda alt tab attığım sırada South Florida Cuban Network oluşumundan olan Falcon Santana gelip Retarted RP rol sergiledi ve gittiler. Alt Tab da olduğumdan kişilere rolde dönüş yapamadım.

Bu durumda kişinin yaptığı rol niye Retarted RP kapsamına giriyor ; Çünkü şuanda karakterler hayla IC sinir ve savaşmak isteği besliyor. Kişinin yanıma gelip "Alone ne oldu sana?" ve "En son yaralı yaralı dans ediyordun." Gibi söylemlerde bulunuyor IC karakterimi silahla yaralan kişi South Florida Cuban Network oluşumunun R20'si olduğu ve bu sözleri sergileyen kişide South Florida Cuban Network oluşumunun  R15'i (Asociado) Yani kişinin IC de yanıma gelip böyle sözlerde bulunmasının ne bir anlamı var nede bir gerekçesi tamamen OOC Kin odaklı ve Retarted RP üzerine sergilenmiş bir rol. Kişi hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim.

Anthony karakterinin vurulduğu o rolün haberi: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=116891.0

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken işlemlerin yapılmasını arz ederim.

#1 - 05.10.2021 12:00
Birlikler savaştaydı. Falcon karakteri bir Ortakçı yani dahil olmuş, örgütün pek çok hareketinden haberdar.. In-game olarak gelip sana laf atmış. Burada şikayetlik ne var göremiyorum açıkcası:)

#2 - 05.10.2021 12:27
Şikayeti size değil belirttiğim kişiye açtım.  Şikayette adınız geçmiyor. Oluşum yetkilisi olmanız açılan "Kişisel" şikayete savunma ya da yorum yapacağınız anlamına gelmez.

#3 - 05.10.2021 17:08
Bir savaş oldu bu savaşta bulundum. Ve ic olarak hayla kinliyiz burda Retarted RP ne alaka anlamadım. Anthony Bright yani Berk Barlak'a açtığım şikayetden (( https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=116858.0 )) sonra beni ooc olarak İnstagram'dan arayıp şikayeti çekmemi istedi. Çekmeyeceğimi söyledikten sonra "Sana artık ic ve ooc kinliyim seni önceden severdim ayıp ettin" sözcüklerini kullandı. Ve bu rolden sonra ooc kin yaparak bu şikayeti açtı. Gerekli ssi alta bırakıyorum ve ooc kin yaptığından dolayı ceza almasını arz ediyorum.

#4 - 05.10.2021 17:48
Kişiye "Sana artık ic ve ooc kinliyim" Sözü yanlış olduğunu belirmek isterim ama söylediğim sözlerin arasından "Seni seviyordum ayıp ettin" dediğim doğru bu durumda OOC Kin bulunmuyor sadece ortada Retarted RP kural ihlali bulunuyor ve bu konuda şikayet açıyorum. Discord ekran görüntüsünde de dediğim gibi kişiyi hâlâ seviyorum. Ama kural ihlali farklı dostluk farklı.

#5 - 05.10.2021 17:57
Kişiye "Sana artık ic ve ooc kinliyim" Sözü yanlış olduğunu belirmek isterim ama söylediğim sözlerin arasından "Seni seviyordum ayıp ettin" dediğim doğru bu durumda OOC Kin bulunmuyor sadece ortada Retarted RP kural ihlali bulunuyor ve bu konuda şikayet açıyorum. Discord ekran görüntüsünde de dediğim gibi kişiyi hâlâ seviyorum. Ama kural ihlali farklı dostluk farklı.

Kabul etmeni beklemiyordum zaten. Retarted RP konusuna gelirsek, bir ihlalin olduğunu düşünmüyorum sadece ic olarak laf attım. Son olarak dostluk ayrı ihlal ayrı demenede değiniyim. Dostluk ayrı ihlal ayrı ise neden beni açtığım şikayetden sonra Instagram'dan aradın?   :)
« Son Düzenleme: 05.10.2021 18:11 KerimYK »

#6 - 05.10.2021 18:18

Kabul etmeni beklemiyordum zaten. Retarted RP konusuna gelirsek, bir ihlalin olduğunu düşünmüyorum sadece ic olarak laf attım. Son olarak dostluk ayrı ihlal ayrı demenede değiniyim. Dostluk ayrı ihlal ayrı ise neden beni açtığım şikayetden sonra Instagram'dan aradın?   :)

IC olarak kinli olmamız mantığı ile zaten Retarted RP kural ihlaline giriyor ve yaptığın IC rol pasının hiç bir mantığı veya hiç bir amacı bulunmuyor Troll olsun diye IC rol paslıyorsun.

#7 - 05.10.2021 18:29

IC olarak kinli olmamız mantığı ile zaten Retarted RP kural ihlaline giriyor ve yaptığın IC rol pasının hiç bir mantığı veya hiç bir amacı bulunmuyor Troll olsun diye IC rol paslıyorsun.

Adı üstünde ic kinliyiz ve laf atıyorum. Yönetici kararını bekleyebiliriz.

#8 - 07.10.2021 19:41
Şikayet incelendi.

Platform dışı ekran görüntüleri savunma teşkil etmiyor. Ek olarak şikayetlik bir durum göremiyorum. Kişi sadece bir laf söylemiş. Sizde karşılık verebilirdiniz.

Şikayet kapatıldı.