Konu: [2.10.2021 Jacques Shakur - DM - İl-legal birlik kural ihlali.]  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.10.2021 02:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacques Shakur - @mustyza999

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @TheReynaers  @yuseff  @realswype

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - İl-legal birlik kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliği açalı daha 2-3 saat oldu, arkadaş ile herhangi bir rolümüz olmamasına rağmen gelip 3 birlik üyesini düşürdü, eğer kanıtları varsa atmasını istiyorum. Bu kıskançlığınızdan ve kininizden vazgeçin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezanın verilmesini istiyorum.

#1 - 02.10.2021 09:51
Birliğin üyesiyim, şikayete ekleyeceklerim var. Gerçekten geçmişte de böyle varlıklar yüzünden biz çeteyi kapatmak zorunda kaldık. OOC' kinlenip sürekli olarak sosisli yaptığımız mahallede gelip kurşun yağdırılmasından bıktık artık! Adamla hiç bir rolümüzün olmamasını geçtim, orada duran çoğu kişi daha yeni nc attı ve bizim birliğimiz bugünün gecesinde açıldı? Bir haftadır şurası için uğraşmadığım gün kalmadı ama rolümüzün zevkini kaçıran insanlara artık tahammülümüz yok.
Lütfen gereği yapılsın.

#2 - 03.10.2021 05:20
Aranızdan birisi bana küfür etti sonra kavga v.s ettik. Bende kişiye arkadaşlarını vurabileceğimi söyledim, kişide eğer vurabiliyorsan vur dedi. Olay tamamen böyledir ve böyle başladı.

#3 - 03.10.2021 10:45
Aranızdan birisi bana küfür etti sonra kavga v.s ettik. Bende kişiye arkadaşlarını vurabileceğimi söyledim, kişide eğer vurabiliyorsan vur dedi. Olay tamamen böyledir ve böyle başladı.
Evet güzel kardeşim, iki gündür konuya girip çıkmandan nasıl bir yalan atıcağını merak ediyordum. Hiç yazmazsın sanmıştım ama beni şaşırttın.
Öncelikle kanıtını sun diye mesaj atmışız, burada yaptığın hiç bir chat'in anlamı yok. Böyle bir dm girişiminde bulunacaksan sağlam bir kanıtın olmalı ve diyorsun ki kavga ettik vs sizi vururum dedim ne kanka? Bari güzel bir yalan uydursaydın, böyle bir mevzu hiç olmamıştır. Mahalleye gelenler bizzat şahittir, biz gelen kimseye agresif rol kesmiyoruz. Trol yapmaya gelenlere bile iyi niyetli davranıyoruz.
O gün sana da arkadaşlarımız, Hoşgeldin dostum sosisli alır mısın? Gibi roller sergilledi, ben bunu biliyorum.
Yine o günün gecesinde sosisli reklamlarımızı attık, müşterilerimizle ilgileniyoruz chatloglarda göründüğü gibi yani bizim arkadaşlarımız şizofren, sana durduk yere sosisli dükkanlarının önünde küfür ettiler. Bundan mı bahsediyorsun kardeşim.

Yeter artık, mahallemizi bir salın gerçekten şuraya keyifli roller yapmak için geri dönmüş bulunuyoruz, sizin gibi trol ve yoktan yere dm oluşturmaya çalışan oyuncular sürekli olarak mahalleye geliyor fakat umrumuzda değilsiniz, biz yine rollerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.
Ben de sana bunu diyorum;
Alıntı
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliği açalı daha 2-3 saat oldu, arkadaş ile herhangi bir rolümüz olmamasına rağmen gelip 3 birlik üyesini düşürdü, eğer kanıtları varsa atmasını istiyorum. Bu kıskançlığınızdan ve kininizden vazgeçin.
Eğer kanıtın varsa buyur atabilirsin, kanıtın yoksa kanıt almadım vs gibisinden şeyler yazmana da gerek yok. Admin kararı bekleyebiliriz.

#4 - 03.10.2021 10:51

Böyle bir rol olsa dahi silahınız var diye direkt silaha sarılmanız uygun bir eylem değil. Silah üstünlüğünüz var diye sistemsel düşünerek Latin-Amerikan bir mahallede tek başınıza ateş açıp herkesi vuramazsınız.

Jacques Shakur DM sebebiyle cezalandırılacak.