Konu: [1.10.2021 - Chiellini_Federico & Bellino_Clemmons] Deathmatching İhlali.  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2021 23:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chiellini_Federico @barneywise07 & Bellino_Clemmons @doperunreynold

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1/10/2021, 22:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Chiellini_Federico karakteri ile aramızda küfürlü bir rol geçti, pizza stackte bunun arkadaşıyla brawl atarken kendisi shotgun ile ateş açtı, sonra rolle alakası olmayan bir başka arkadaş da fırsattan istifade durduk yere bana ateş açtı, birine küfür ettiğim için ateş aldım ki bu yetersiz bir sebep, birisi de rolle en ufak bir alakası yokken ateş açtı, ikisinin de deathmatching ihlalinden ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.10.2021 21:39
hepinize iyi günler,

öncelikle klasik bir Amerikan vatandaşı gibi Pizza Stack konutlarındaki bir park alanına girdim ve yürümeye başladım, Yevgeni karakterinin video'da görmüş olduğunuz gibi lastik izleri vardı ben yürüdüğüm vakit drift atarak önümü kesti. Kesinlikle role dahil oldum, sonrasında kavga edenlere /Hey/ dedikten sonra bir arkadaş 5+1 pompalısını çıkararak ateş etti. Saçmalar video'da görünüyor ben Yevgeni karakterinin Glandale markalı arabasının önündeyim ve saçmalar tam karakterimin önüne geliyor. Bu önemli bir şey, orada ölebilirim. Pompalı ile sıkan arkadaş Yevgeni karakterini düşürdükten sonra aracına bindi. İŞTE tam bu anda ben Leonardo karakteri ile pompalıyla sıkan arkadaşı beraber sanıyorum. Ekür. Bunun akibinde pompalıyla sıkan arkaadaşa sıkıyorum ve Leonardo'u onunla birlikte olduğunu sanıp ateş ediyorum. Yani tamamen 5+1 saçmalarının benim önüme gelmesi ve hit yemeye yakın olmamdı, silahım olduğu için karşılık vermek istedim.

Burada Glandale'nin tam önündeyim mermilerin geldiği yerin tam bir gerisindeyim;

Pompalı'nın saçmaları Glandale'nin önünde;

Pompalı saçmasını işaretledim;

#2 - 02.10.2021 21:52
Videoyu dikkatlice izlersen pompalı kullanan arkadaşın bana ateş açtığını gayet net görebilirsin, ve bu esnada sen de yanımdasın yani onla beraber olmadığımı biliyorsun. Şunu da ekleyelim; ben onunla beraber bile olsam orada silahı ateşleyen ben değilim, ben brawl atıyorum ve sen de brawl rolünde olduğumun gayet farkındasın, buna rağmen bana ateş açıyorsun, Deathmatching ihlali yaptığın açıkça ortada.

#3 - 03.10.2021 11:08
Anlaşmalı brawl değilse silah çekilebilir bunda sorun yok. Karşılıklı bir olay.