Konu: Hatalı Emote/Karşı tarafın iznini gerektiren roller/RK  (Okunma sayısı 178 defa)

#0 - 30.09.2021 20:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jack_Monton @HasanReiz25 + Tuco_Barnes @Rambo232 

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.00 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER
Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.

GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler karakterimi kaçırdılar, bir yere getirdiler ve sistemsel olarak düşürdüler ve devamında bunu tekrarladılar, toplamda 20 dakikalık rol içinde 10 kere falan düşürdüler. Bir sonraki konu; İzinsiz şekilde kalıcı hasar rolünde bulundular, "Dağdan aşağı atmak, ağır şekilde darp etmek, KOCA KÖPRÜDEN AŞAĞI ATMAK", bir diğer şikayetim izinsiz şekilde "Vajinasına vurur" şeklinde bir emote verdiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): PM'den defalarca uyarmama rağmen beni dinlemediler, belki bu şekilde hatalarını anlarlar. Uyarılmalarını, hatta ceza almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 30.09.2021 20:35 JustPide »

#1 - 30.09.2021 22:08
Öncelikle merhabalar Savunmamı Yapmak istiyorum şahısısa tam 10 kez emot verdik ve emotlara olumlu vermesi için sabrettik arkadaş tam yarım saat emotlarımıza birşey demedi ve dağdan atma rollerine gelene kadar arkadaşa emot uy dememize rağmen uymadı en son dağa götürüp yuvarlayıp bırakacaktık şahıs arkadaşımı önceden dövdüğü için ic olarak düşmanlığı var arkadaşımın sinirlenmesiyle şahısı aşşağu yuvarladı ve şahısın yanına gidince şahıs dağdan düştüğü için emot olarak şahıs dağdan düştü kırık varmıdır diye sordum 10 dakika emotlarımıza uymadı ve sabrettik 10 dk afk bıraktı sabrettik şahıs oc olarak afk biz bunu ic olarak uyanması için vurduk şahısın vajinasına vurmamın nedeni şahıs emotlarımıza uymadı ve şahısın cinsel organına tekme attım doğrudur emot vererek vurdum reconda izleyen admin arkadaşı reconlayan admin olaya şahittir denize atmamızın nedeni iz bırakmamak ic düşmanımızın acı çekmesi içindi diyeceklerim bukadar.

#2 - 30.09.2021 22:32
Öncelikle bu karakter dün akşam bu saatlerde arkadaşlarıyla beni taradılar ve bazılarının maskeleri yoktu ordan tanıma dolğne girdim çünkü karakterim bayılmadı sadece sol kolundan vurulmuştu, her neyse biz bu şahısı maskeli bir şekilde aramaa çıktık bu şahısı bulduğumuzda emote verip şahısa saldırdık ve bayılttık bu işlemeden sonra aracın yan koltuğuna koyduk ve kasaba gibi bir yere götürdük orada benim karakterim çok sinirli olduğu için şahısı tekmeleye başladım, yanımdaki arkadaşım Jack'te aynı şekilde. Şahısa her türlü şeyi sorduk pk izni, ck izni, kalıcı yara izni, geçici yara izni, e-rp izni ama şahıs hiç birine olumlu yanıt vermedi ve beim intikam almam gerekiyordu bize hiç bir şekilde rol paslanmadı bu durumda bir win'e oynama durumu var, ben dün gece vuruldum rolümü yaptım, ancak bu şahıs biz onu kaçırmamıza rağmen hiç bir şekilde rol paslamadı onu da geçiyorum izinsiz diyor şahısın vajinasına tekme atar emotesinde ben hiç bir şekilde taciz, tecavüz veya izin gerektirecek bir olay değil, ve şahıs rol ortasında durmadan /do üzerinden ve pm üzerinden rol öğretmeye çalışıyor şikayet açacğını söylüyor ben ve arkadaşım şahısa rolü bölmemesini hata var ise rol bittikten sonra şikayet açmasını istiyoruz ve şahıs tekrarlıyor onun sonrasın bu attığı fotoraflardan önce şahıs bizi yaklaşık 10 dakika civarı afk kalarak bekletiyor ve ben rapor atıyorum admin de şahittir admin tam raporu kabul ediyor admin geliyor şahıs direk role devam ediyor şahıs bu görüntüleri paylaşmayıp sadece bizi suçlu çıkarmaya çalışıyor buraya resim linkleri bırakıcam ve sizin adaletinize güvenerek doğru karar vereceğinizi biliyorum iyi günler.

https://www.hizliresim.com/qfxkpcv
https://www.hizliresim.com/jahzff0 ; bu resimde bize /do üzerinden kışkırtmacı bir tavır sergiliyor.
https://www.hizliresim.com/s1gmi59
https://www.hizliresim.com/kgubgnw

#3 - 01.10.2021 13:36
Suya atmada sorun yok, kalıcı hasar veya CK değil - hayatta kalınabilir bir durum. Tekme atma emoteunu veren kişi ceza alacak.