Konu: Timur Aferdita - Hile şüphesi  (Okunma sayısı 474 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#0 - 30.09.2021 07:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur Aferdita @Scealten
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoya dikkatlice baktığımda bana bakmadan sıkıp merminin bana geldiğini görüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sadece şüphe.

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 30.09.2021 07:21
yavaş hali

#2 - 30.09.2021 11:12
Selam,

SAMP içerisinde çeşitli buglar, bu tür çatışmalarda ya da brawl sıralarında can düşmeme gibi sorunlar yaşanabiliyor. Videoya baktığım zaman stabil olmayan görüntüyü görebiliyorum. İçinizdeki şüpheyi düşürecek kanıtı aşağıya bırakacağım. Video içerisinde iki hit sonrası C tuşuna basmama rağmen eğilmeyip iki kere animasyon iptali yiyorum ve canıma bakarsanız eğer sıfır can olduğu için kendimi coverlamaya çalışıyorum. Fakat iki kere animasyon iptali yiyince artık son çare ateş etmek kalıyor, fark ederseniz son mermiyle vuruyorum. Savunmam bu kadar, herkese iyi forumlar, iyi roller.

Ek bir açıklama eklemem gerekirse polis rolü yaparken aim kullanmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Sonuçta silah kaybedeceğiz diye bir durum yok. Sadece RK saati bekliyoruz o kadar.
« Son Düzenleme: 30.09.2021 11:13 Scealten »

Ryu

*
#3 - 30.09.2021 13:19
Bu videoyu yavaşlatınca hile şüphesini daha da arttırıyor, crosshair açılmadan o hitin direkt olarak bana gelmesi ve koşarken ikisinin de tutması daha da şüphelendirmişti.

Konuyu yerinden saptırmayalım, gereksiz yanıt atmayalım.

#4 - 30.09.2021 20:22
Karşı tarafa savunma imkanı vermek adına kilit açıldı.

Ek olarak alt tarafta bırakacağım videonun tam halini youtube platformuna yükleyip linki şikayete bırakın.

#5 - 30.09.2021 20:38
Bu videoyu yavaşlatınca hile şüphesini daha da arttırıyor, crosshair açılmadan o hitin direkt olarak bana gelmesi ve koşarken ikisinin de tutması daha da şüphelendirmişti.

Konuyu yerinden saptırmayalım, gereksiz yanıt atmayalım.

Baktığın zaman crosshair açık değilken hit atmak çok zor bir olay değil, kafanın sağ üst tarafında senin vücudun varsa aim direkt olarak oraya açılır -ki bunu sen de gayet iyi biliyorsun, meydan veya single attığın zaman bunu çok fazla yaparsın stealth üzerinde, bunu nasıl yapabilirim diyorsan geçmiş farklı platformlar üzerinde bulunduğumuz yerden dolayı bunu gayet iyi yapabilirsin veya bilebilirsin- ben de onu hesaplayarak nişan alır almaz ateş ediyorum, daha sonrasında da aimi sağa doğru kaydırıyorum. Neden kaydırıyorum? Çünkü oraya koşabilirsin.

Bir diğer hile şüphesini arttıran olay; karakterin sağına ateş edildi fakat hit işledi. Slient aim olsaydı eğer bu olabilirdi ve seni direkt olarak kafadan vurmam gerekirdi. O pozisyonda -46 damage alıyorsun ve bu desert eagle silahının vücuda attığı hit. Peki, diyelim ki body attım, bu durumda sondan ikinci merminin gittiği yere bakarsan direkt olarak kolunun yanından geçiyor ve arkadaki toprak zemini havalandırıyor. Slient aim panel üzerinden ayarlanabilen bir şey. Eğer slient aim derecesi 90 ve üzeri olsaydı seni çok kolaylıkla üç mermide vururdum. Koşuyorsun ve sürekli olarak ateş ettiğim bölge içerisindesin, onu algılayabiliyor. Sondan ikinci attığım mermi direkt olarak sana işlemiyor ve ilerideki toprak zemine gidiyor. Burada da slient aim olmadığı anlaşılabilir, gayet açık.

Bunları bir kenara koyarsak "koşarken ikisinin de tutması daha da şüphelendirmişti" demişsin. Bunu da açıklayayım. Fark edersen ateş etmek yerine benim şarjörümün bitmesini fırsat kollamak adına etrafta koşturmaya başlıyorsun. Sağa-sola, bildiğin yuvarlak çiziyorsun. Aimimi sürekli üstüne getirmeye çalışıyorum, dur duraksızın ateş etmemi sürdürüyorum. Son mermiye gelince duraksıyorum, kesin atış yapabileceğim anı kolluyorum ve en sonunda emin olduktan sonra ateş ediyorum. Zaten ateş etmesem de karşıdan gelecek en ufak bir hit, bir üfleme dahi beni yaralıya düşürecek. Normal trigger olması zaten söz konusu değil, attığım videoda gayet açık her şey.

Senin çektiğin ekran görüntüsüne bakacak olursak on küsür senelik oyundan söz ediyoruz. Senin ekranında yaşanan olaylar ile benim ekranımda yaşanan olaylar aynı olmayabiliyor. Örnek verecek olursak bir polis aracının bir suçluya pit attığı zaman iki tarafında aynı görüntüyü almaması, bir brawl sırasında sen hit attığını düşünürken bir anda yaralı konuma düşmen gibi saçma buglar mevcut. Bu tarz olayları yaşamış olabilirsin veya çevrendeki birisi bu tarz olayları mutlaka yaşamış olmalı. Eğer yaşamadıysa değindiğim pit olayına youtube üzerinden göz atabilirsin, o zaman bana hak vereceksin.

Ryu

*
#6 - 30.09.2021 20:40
Dediğin gibi, benim ekranımda olanlar ile seninki aynı olmayabiliyor, ne dediğini anladım. Yetkili kararını bekleyebiliriz.

#7 - 30.09.2021 20:41

Ryu

*
#8 - 30.09.2021 20:41
Karşı tarafa savunma imkanı vermek adına kilit açıldı.

Ek olarak alt tarafta bırakacağım videonun tam halini youtube platformuna yükleyip linki şikayete bırakın.

videonun tam hallerini sildim, bunları kesip attığım için gerek duymadığımı düşünerek**

#9 - 30.09.2021 20:49
İncelendi, ortada hile kullanımı bulunmuyor.

Thomas karakteri q-e yaptığın için ceza alacak. Silinen video elinize geçene kadar itirazınız geçersiz sayılacak. Elinize video gelirse itiraz talebi açabilirsiniz.

« Son Düzenleme: 30.09.2021 20:51 Lia »