Konu: Hava durumu  (Okunma sayısı 240 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.09.2021 22:58
   Sunucu da belli saatler ile değişen gündüz ve gece olayı gibi hava durumları da olabilir, güzel olur. Örneğin; oyunculara "bu akşam 21.34 saatlerinde fırtınalı yağış bekleniyor" gibi haberler verilerek o saate yakın saatlerde yağmur, sis vesaire hava durum olayları olabilir. Bu hem oyuncuların yağmurda ıslanmamak için şemsiye ile kaçanlar gibi, kum fırtınasında sokakları belli süre boşaltma gibi rol olanakları sağlar. Daha da ileri gidilirse meteoroloji rolleri bile yapılabilir. Bunu her gün yapılsın demiyorum ama iki-üç güne bir yapılırsa gayet güzel ve tatlı olur. Gerçek zaman dilimine bağlı kalarak iklim değişikliğini de dile getirmek isterdim ama bu iş kendimce karışık olduğu için sadece burada yazı olarak kalacak. Bu anlattıklarım oyuncuların arasında geçen rollere bir nevi tuz biber katmış olur, güzel olabileceğini düşünüyorum ve bu öneriyi buraya bırakıyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 29.09.2021 23:00
Zaten admin komutuyla istenilirse yapılıyor, fakat foruma havadurumu olayı gelebilir. Admin komutuna gerek kalmadan şu gün şu saatte hava yağmurlu vesaire olabilir. Gerçekçilik katar, destek.
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jerusalem, Myrtle, R$U, ble55phemy, Fevzi, oguzhan2534,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 30.09.2021 00:33
Sunucunun saati tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama sabahken bir anda akşam saatine atlıyor, yavaş yavaş atlaması daha iyi olabilir ve hava durumunu bir komutla açabilsek güzel olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 30.09.2021 11:17
Hava durumu var aslında forumda sağda. Ona göre rol yapmak gerekiyor. Oyun içinde havayı değiştirmek FPS düşüşlerine sebep olacağı için pek tercih edilmiyordur büyük ihtimalle.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 30.09.2021 16:54
Hava durumu var aslında forumda sağda. Ona göre rol yapmak gerekiyor. Oyun içinde havayı değiştirmek FPS düşüşlerine sebep olacağı için pek tercih edilmiyordur büyük ihtimalle.

Forumdan hava durumuna fazla bakıldığını pek sanmıyorum, ben baktığımında neredeyse hep güneşli. Bunun oyun içine yansıtılması daha yararlı ve güzel olur. Diğer konu "FPS düşüşlerine" değinecek olursak, hava olayları ayrı bir mod falan gerektirmiyor. Oyun içinde zaten bu döngü var ama sunucu içinde yok. Bazı zamanlar özel event yapıldığı zaman yetkililer komut ile yağmurlu falan yapıyor, buna en yakın örnek Banka soygunu olayıydı. Eğer gerçekten FPS sorunu yaşansaydı ben zaten bu konuyu açmazdım çünkü benim de bilgisayarım da buna izin vermezdi :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 01.10.2021 19:44
Gerek olduğunu düşünmüyorum, bir ara yapılmıştı. Önümü göremiyordum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 03.10.2021 12:12
Sunucu içerisinde ara sıra ambiyans için değiştiriyoruz ancak Intel HD ve AMD Radeon Graphics kullanıcılarımızı mağdur etmemek adına kısa tutuyoruz. Bunun dışında sitedeki havayı baz alabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok