Konu: Aktif Rolde Q Atmak Billy_Porter(@Cross)  (Okunma sayısı 284 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.09.2021 14:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Billy_Porter @Cross

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Santiano_Carbone-Nowell_Barclay-Mia_Russel-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.09.2021-02:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rolde /Q::::Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle şahısı mezara gömüyoruz ve şahıs rol bitmeden lafları dinlemeden rolü bırakıp çıkmayı tercih ediyor.Şahısı gömmüş olsak bile aktif rol ortamında oyundan ayrılamaz ve rol onun karakteri üzerinden dönüyor açık olarak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/887069126235914360/891616121915072512/sa-mp-229.png

Ek açıklamalar(varsa): Şahıs aktif rolde direkt olarak q atmıştır ss de zaten ap açık ortadadır.Daha fazla açıklamaya gerek yok iyi forumlar dilerim.

« Son Düzenleme: 26.09.2021 14:52 Parts »

#1 - 26.09.2021 14:55
Merhabalar, sana açtığım iki şikayetten sonra bu şikayetleri misilleme olarak açtığını düşünüyorum, bundan önceki o kadar gereksizdi ki anında kapandı zaten. Şikayet açmak için açtığın bariz ortada.
Her neyse, düne gelelim. Karakterim CK oldu ve tüm işeme, tükürme rollerinize rahatsız olmama rağmen rolü sürdürdüm. Saatlerce bekledim ve en sonunda beni gömeceğiniz yere geldik. Normal şartlarda CK olan bir karakterin çıkması gerekiyorsa insiyatif gösterir ve çıkmasına, cesedi hala bizimleymiş gibi rol yapmasına izin verirdik. Sizin böyle bir şeye izin vermeyeceğinizin bilincinde olduğum için gömülme rolüne kadar durdum ve ardından senden üst rütbe olan Santino'ya yazdım, kendisi izin verdi. İzin vermese de Q atmakta özgürüm çünkü karakterim ölü ve toprağın altında, orada durmamın ve senin yazdıklarını görmemin hiç bir anlamı yok. Toprağın altında nasıl bir rol izleyeyim? " /do Billy'nin kemikleri sızlıyor, mezarı çiçek açtı. " falan mı yapayım? Anlamıyorum. O halde yarın öbür gün birisi ziyarete gelir diye bundan sonraki Vice Roleplay sunucusunda geçireceğim günleri mezarlıkta geçireyim, sonuçta bana yazılanları görmem gerek değil mi? :D
Savunmam bu kadar, uyacağım bir rol ya da vereceğim bir tepki yoktu, karakterim ölüydü ve toprağın altındaydı, sabah kalkıp dükkanımı açtığım için Q attım ve uyudum. Daha fazla bir şey yazmayacağım.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 26.09.2021 20:35 Cross »

#2 - 27.09.2021 12:21
Merhabalar,

Şikayet incelendi, karakter zaten CK olmuş ve toprağın altına gömme rolü bile yapılmış. ''Rol bitmeden ve lafları dinlemeden rolü bırakıp çıkmayı deniyor'' demişsiniz fakat karakter zaten ölü ve artık yapacak herhangi bir konuşması veya verecek emotesi olmadığı için oyundan çıkış sağlamış olabilir, ek olarak gece geç saatlerde bu rol gerçekleşiyor biraz inisiyatif kullanarak şikayet oluşturmak yerine rolden zevk almalısınız. Savunma yeterli.