Merhabalar, sana açtığım iki şikayetten sonra bu şikayetleri misilleme olarak açtığını düşünüyorum, bundan önceki o kadar gereksizdi ki anında kapandı zaten. Şikayet açmak için açtığın bariz ortada.
Her neyse, düne gelelim. Karakterim CK oldu ve tüm işeme, tükürme rollerinize rahatsız olmama rağmen rolü sürdürdüm. Saatlerce bekledim ve en sonunda beni gömeceğiniz yere geldik. Normal şartlarda CK olan bir karakterin çıkması gerekiyorsa insiyatif gösterir ve çıkmasına, cesedi hala bizimleymiş gibi rol yapmasına izin verirdik. Sizin böyle bir şeye izin vermeyeceğinizin bilincinde olduğum için gömülme rolüne kadar durdum ve ardından senden üst rütbe olan Santino'ya yazdım, kendisi izin verdi. İzin vermese de Q atmakta özgürüm çünkü karakterim ölü ve toprağın altında, orada durmamın ve senin yazdıklarını görmemin hiç bir anlamı yok. Toprağın altında nasıl bir rol izleyeyim? " /do Billy'nin kemikleri sızlıyor, mezarı çiçek açtı. " falan mı yapayım? Anlamıyorum. O halde yarın öbür gün birisi ziyarete gelir diye bundan sonraki Vice Roleplay sunucusunda geçireceğim günleri mezarlıkta geçireyim, sonuçta bana yazılanları görmem gerek değil mi?
Savunmam bu kadar, uyacağım bir rol ya da vereceğim bir tepki yoktu, karakterim ölüydü ve toprağın altındaydı, sabah kalkıp dükkanımı açtığım için Q attım ve uyudum. Daha fazla bir şey yazmayacağım.