Konu: Ooc Hakaret Billy_Porter Reuben_Orlando(@Cross-@Yuseff)  (Okunma sayısı 247 defa)

#0 - 26.09.2021 14:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Billy_Porter Reuben_Orlando @yuseff
 @Cross

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Santino Carbone

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.09.2021-03:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendi aralarında discord sunucularından iletişim halindeler, dm fotoğraflarını attığı yerde bu görüntüyü bulduk. Ekran görüntüsünün adı bile "RENNIROL" yapmışlar. Reuben Orlando, @yuseff bu görüntüyü paylaştı. Sansürü kendisi koyduğundan dolayı hakareti eden kişiyi göremiyoruz fakat loglardan MİX ve daha hakaret içerikli olduğunu düşündüğümüz diğer kayıtlara ulaşılabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/868123167040876544/891466614862659664/RENNIROL.png

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın üzerinde gerekli cezaların verilmesini istiyorum.Fotoğrafı paylaşan kişi Yuseff adlı kullanıcı ama küfürü Billy etti.

« Son Düzenleme: 26.09.2021 15:08 Parts »

#1 - 26.09.2021 14:54
PM konuşması bana ait değil, adımın o kadar uzun olmadığından anlayabilirsiniz, kime ait olduğunu bilmiyorum, ekran görüntüsü de bana ait değil.
Açılmak için açılmış bir şikayet.

#2 - 26.09.2021 14:54
Fotoğraf kırpılmış ve sansür işlemi uygulanmış.

#3 - 26.09.2021 15:00
Fotoğraf kırpılmış ve sansür işlemi uygulanmış.
Hocam Kikya yapmazsanız sevinirim forum cevabında yetkili karar verir sonuçta bu adamlardan çıkmış ss kırpılması ve blur işlemi görmesi bence pek birşeyi değiştirmez.Burada söz konusu hem Atatürk'le dalge geçmek hemde şahısa pezevenk demek umarım anlatabilmişimdir.

#4 - 26.09.2021 15:05
Merhabalar,

Şikayet incelendi, görüntülerde şikayet edilen karakterlerin olduğuna dair herhangi bir kanıt bulunmuyor, ekran görüntüsünün tam ve sansürsüz halini atın. @Parts

#5 - 26.09.2021 15:10
Hocam Reuben Orlando @yuseff discord üzerinden bu paylaşımı yaptı yani küfürlü bir paylaşım olduğundan dolayı sansür ve blur kullanılmış.Eğer bu arkadaşın loglarına bakılırsa iki saniyede bulunabilir.Bu konuda düzenlemeyide şikayet açıklamasında yaptım oradan bakabilirsiniz.

#6 - 26.09.2021 15:12
Neden hala şikayet başlığında olduğuma emin değilim, sadece discordda dönen bir fotoğrafı almışsın ve sana şikayet açtığımız için bizi etiketlemişsin. Kimin öyle bir şey yazdığını bilmiyorum, tahminimce Yuseff'te bilmiyordur. Sadece discordda dönen anonim bir PM.

#7 - 26.09.2021 15:25
Paylaşımı @yuseff yaptıysa o halde neden kendisi şikayeti oluşturmuyor? Ek olarak küfürlü bir paylaşım olduğundan dolayı sansür kullanıyormuş diyorsunuz fakat ekran görüntüsüne bakıldığında karakter adı sansürlü, lütfen açık aramaya çalışmayın.

K&A