Konu: [23.09.2021 Molly_Nieves] Ortak nezaket  (Okunma sayısı 263 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2021 02:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Molly_Nieves @nevermind

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  23.09.2021  01.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye 5 bin dolar borcum vardı 20 gün 25 gün öncesine ait. Sonra bugün pm atarak borcu vermemi istedi.(mix yaptı her neyse) Sonra yaklaşık 1 saat geçti ic ulaş dedim ve ulaştı. IC aramızda bozukluk oldu sonrasında Idlewood'dan birini arkasına almış. Kişi Ic şekilde beni aradı ve tehdit edip kapattı her neyse burası tamamen IC mevzu. Son kısma gelirsek zaten ss'te mevcut kişi beni 5 bin için pm den köpek yerine koyuyor. Cezalandırılmasını istiyorum. (İlk ss rol ss'i bir şey yok, ikinci ss şikayet)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 5 bin için fakirde olmam zenginde olmam ancak olayın pm ye akıp böyle hitapta bulunması hoş değil.

« Son Düzenleme: 23.09.2021 02:19 Jewellery »

#1 - 23.09.2021 15:28
Bunu yapacağını tahmin etmiştim. Sana herhangi bir hakarette bulunmuyorum, sadece 5k peşinden koşulmayacağını ima ediyorum o pmde ama sen kendi kendini köpek yerine koymuşsun. Sen benden o parayı istediğinde ben sormadan direkt vermiştim, ben geri istediğimde ise param yok falan demiştin iki gün önce. Bu tamamen karakter meselesi tabi, oyun parasını önemseyecek birisi değilim, keşke sende bu kadar önemsemesende karakterinden ödün vermesen.

#2 - 23.09.2021 16:47
"sadece 5k peşinden koşulmayacağını ima ediyorum o pmde ama sen kendi kendini köpek yerine koymuşsun." kurduğun cümlede hala hakaret var ben kendimi o şekle koymam. Borcuma sadık olduğumuda yakın çevrem iyi bilir. Söylemeye gerek yok, sen anlamasan da olur.

#3 - 23.09.2021 18:16
Merhabalar,

Şikayet incelendi, her ne kadarda olay IC bir durum olsa bile bunu PM'e taşıyıp herhangi bir hakarette bulunmazsınız. Bu sebepten ötürü Molly Nieves karakteri Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.