Selamlar. Elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım.
Oyundan çıkmamın tek bir sebebi var, o da tam olarak o saniye oyuna girmiş olmam. KOD0'la ve ben oyundan çıkmadan önce gerçekleşen herhangi bir silah ateşleme eylemi ve rolüyle hiçbir alakam yok, buna kanıtınız da yok. İlgili yetkili 23 Eylül tarihinde oyuna ilk giriş saatime bakarsa bu söylediğim doğrulanmış olur.
Oyundan çıkmadığım senaryoyu konuşalım. Karakterim rol dahilinde oraya gelmedi. Yürüyerek, araçla veya rol içeren bir unsurla orada değildim. Son çıktığım yerde spawn oldum. Bunu role nasıl yansıtabilirdim, yansıtabilirdik?
Geniş çaplı polise ateş etme eyleminde dedektiflere rol sağlayacak bir olayı baltaladığı için silahına el konulmasını istiyorum
Hiçbir şeyi baltaladığım yok. Şu ana kadar sunucu içerisinde hiçbir polisle çatışmadım. Geçmiş ve mevcut karakter isimlerim ortada, maske ID'm 28136. Polisle çatıştığımı ispatlayabilirseniz başımı öne eğerim.
Tabi, hikayeyi dinlemeyi isteriz.
Oyun dışı tanışıklığı bırakın, sizinle daha önce rol bile yapmadık, karşı karşıya bile gelmedik. Üslubunuzu anlamlandırabilmiş değilim.