Konu: [22/09/2021 22:52] Rodney Vaughan silah gitmesin diye Q  (Okunma sayısı 440 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2021 10:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rodney Vaughan @Karpat

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Etraftaki pd üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:22/09/2021 22:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: KOD0 bağlantısı bulunan siyah premier takibindeyken araç Willowfield, Irlandalı birliğinin bölgesine park edip kayboluyor. Olay yerinde bulunanlar şüpheli durumunda olduğu için ve helikopter tarafından gelen bilgiye göre pembe üstlü kişi de şüpheli olduğundan üstlerini aramak istediğimiz sırada Rodney Vaughan @Karpat  karakteri üzerinde shotgun ile görülüyor, olay yerinde silahının gitmemesi için anında Q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Geniş çaplı polise ateş etme eyleminde dedektiflere rol sağlayacak bir olayı baltaladığı için silahına el konulmasını istiyorum

« Son Düzenleme: 23.09.2021 10:57 h0ze »

#1 - 23.09.2021 14:12
Ekleme yapacağım.

#2 - 23.09.2021 14:44
Ekleme yapacağım.

Tabi, hikayeyi dinlemeyi isteriz.

#3 - 23.09.2021 15:31
Selamlar. Elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım.

Oyundan çıkmamın tek bir sebebi var, o da tam olarak o saniye oyuna girmiş olmam. KOD0'la ve ben oyundan çıkmadan önce gerçekleşen herhangi bir silah ateşleme eylemi ve rolüyle hiçbir alakam yok, buna kanıtınız da yok. İlgili yetkili 23 Eylül tarihinde oyuna ilk giriş saatime bakarsa bu söylediğim doğrulanmış olur.

Oyundan çıkmadığım senaryoyu konuşalım. Karakterim rol dahilinde oraya gelmedi. Yürüyerek, araçla veya rol içeren bir unsurla orada değildim. Son çıktığım yerde spawn oldum. Bunu role nasıl yansıtabilirdim, yansıtabilirdik?

Alıntı
Geniş çaplı polise ateş etme eyleminde dedektiflere rol sağlayacak bir olayı baltaladığı için silahına el konulmasını istiyorum
Hiçbir şeyi baltaladığım yok. Şu ana kadar sunucu içerisinde hiçbir polisle çatışmadım. Geçmiş ve mevcut karakter isimlerim ortada, maske ID'm 28136. Polisle çatıştığımı ispatlayabilirseniz başımı öne eğerim.

Oyun dışı tanışıklığı bırakın, sizinle daha önce rol bile yapmadık, karşı karşıya bile gelmedik. Üslubunuzu anlamlandırabilmiş değilim.

#4 - 23.09.2021 15:37
Selamlar. Elimden geldiğince kısa tutmaya çalışacağım.

Oyundan çıkmamın tek bir sebebi var, o da tam olarak o saniye oyuna girmiş olmam. KOD0'la ve ben oyundan çıkmadan önce gerçekleşen herhangi bir silah ateşleme eylemi ve rolüyle hiçbir alakam yok, buna kanıtınız da yok. İlgili yetkili 23 Eylül tarihinde oyuna ilk giriş saatime bakarsa bu söylediğim doğrulanmış olur.

Oyundan çıkmadığım senaryoyu konuşalım. Karakterim rol dahilinde oraya gelmedi. Yürüyerek, araçla veya rol içeren bir unsurla orada değildim. Son çıktığım yerde spawn oldum. Bunu role nasıl yansıtabilirdim, yansıtabilirdik?

Alıntı
Geniş çaplı polise ateş etme eyleminde dedektiflere rol sağlayacak bir olayı baltaladığı için silahına el konulmasını istiyorum
Hiçbir şeyi baltaladığım yok. Şu ana kadar sunucu içerisinde hiçbir polisle çatışmadım. Geçmiş ve mevcut karakter isimlerim ortada, maske ID'm 28136. Polisle çatıştığımı ispatlayabilirseniz başımı öne eğerim.

Oyun dışı tanışıklığı bırakın, sizinle daha önce rol bile yapmadık, karşı karşıya bile gelmedik. Üslubunuzu anlamlandırabilmiş değilim.

Sonuç olarak orada bulunuyordun, bizi görünce Q attın. Maske takıp ateş etmiş de olabilirdin bunu bilemeyiz zaten araç o bölgeye gelince etraftakiler şüpheli konumuna düştü. Üstleri aranan birisinden UZİ çıktı  (Sadece orada sohbet ediyordu ama şüpheli araç o sokak üzerinde durunca ve araçtaki kişiler hakkında tam bilgi bulunmadığı için sohbet edenlerin üzerleri arandı) ve tutuklandı. Size de aynı şey olacaktı ama Q attınız.
« Son Düzenleme: 23.09.2021 15:40 h0ze »

#5 - 23.09.2021 15:56
Maske ID'm yukarıda yazıyor. Hem sizin yaşadığınız olayda, hem sunucuya başladığım tarihten bu yana polisle hiçbir şekilde çatışmadığımı belirtmiştim.

Alıntı
araç o bölgeye gelince etraftakiler şüpheli konumuna düştü.
Araç o bölgeye gelince etraftakiler şüpheli konumuna düştü, evet haklısınız fakat araç oraya geldiğinde ben orada yoktum. Rolsel olarak olayla ve kişilerle bağlantım yok.

#6 - 23.09.2021 16:04
Maske ID'm yukarıda yazıyor. Hem sizin yaşadığınız olayda, hem sunucuya başladığım tarihten bu yana polisle hiçbir şekilde çatışmadığımı belirtmiştim.

Alıntı
araç o bölgeye gelince etraftakiler şüpheli konumuna düştü.
Araç o bölgeye gelince etraftakiler şüpheli konumuna düştü, evet haklısınız fakat araç oraya geldiğinde ben orada yoktum. Rolsel olarak olayla ve kişilerle bağlantım yok.

Kanıtın var mı?

#7 - 23.09.2021 16:15
Çatışmada olduğumu kanıtlaması gereken sizsiniz. Ben oyunda olmadığımı söylüyorum, nasıl kanıtlayabilirim? Konu şikayetinizden uzaklaşmaya başladı.

Yıkıcı değil, yapıcı olun. Gerisini ilgililere bırakalım. Keyifli forumlar.

#8 - 23.09.2021 16:19
O halde yetkili kararı bekleyebiliriz

#9 - 23.09.2021 18:27
Merhabalar,

Şikayet incelendi, @Karpat savunmanızda olayla ve kişilerle alakanız olmadığını söylüyorsunuz fakat rolde gözaltında alınan Curran MacCann karakteriyle aynı oluşumdasınız. Ek olarak olayların sizinle alakası olmasa bile sürekli roleplay kuralına uyup role devam etmeniz gerekiyordu, eğer ortada herhangi bir yanlışlık yapılsaydı yönetim tarafından silahınız iade edilirdi. Maalesef /q atıp çözüm yolu bulmamalısınız, karakter cezalandırılacak.