Konu: Draco - CacheMining  (Okunma sayısı 504 defa)

#0 - 17.09.2021 00:39
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Draco
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: geniş zaman

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Cache Mimming

Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: cacheden skin çalıyor, çaldığı txt resmini dc üzerinden attı, her şey discord konuşmalarında gözüküyor, discord ve forum üzerinden toksitliğine devam ediyordu zaten. Gereken yapılsın
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 17.09.2021 01:03 nevzvt »

#1 - 17.09.2021 00:58
bu var bide

#2 - 17.09.2021 07:00
Herhangi bir bodynin veya texturenin ile bu platforma skin attırılmışmı benim tarafımdan yapılan nevzat ahabim? O sana pngsini attığım kalitesiz yüzü hiçbir skinde kullanmam yüz png;

KDKFKDKKFDKDKKDKD komik.
O yüz pngsini bulduğum yer;

Platformda toxiclik için var demiş, 1 skinine çöp dedim diye kendi forum konularında arkadaşları ve o 1 sayfa laf yaptılar, lol.

Gidip cacheden kendim çekmeyede çalışmıyorum chll kardeşim sağolsun hallediyor.

Kısacası, aldığım bodyler ile düzgün skin yapıp onları satmıyorum, bodyleri alıyorum düzgün skin yapıp bir kenarıya atıyorum. Bence bu bir suç değil, hm? :garip:

Ek; Kimse kudurup skinlerini rellemiyor, üst düzey skinler değil. Rel bodyi alıp üstüne eklemer yapıyorsun, bunları bizde yapabiliyoruz : DDDD
« Son Düzenleme: 17.09.2021 07:33 Draco »

#3 - 17.09.2021 09:11
Herhangi bir bodynin veya texturenin ile bu platforma skin attırılmışmı benim tarafımdan yapılan nevzat ahabim? O sana pngsini attığım kalitesiz yüzü hiçbir skinde kullanmam yüz png;

KDKFKDKKFDKDKKDKD komik.

Platformda toxiclik için var demiş, 1 skinine çöp dedim diye kendi forum konularında arkadaşları ve o 1 sayfa laf yaptılar, lol.

Kısacası, aldığım bodyler ile düzgün skin yapıp onları satmıyorum, bodyleri alıyorum düzgün skin yapıp bir kenarıya atıyorum. Bence bu bir suç değil, hm? :garip:

Ek; Kimse kudurup skinlerini rellemiyor, üst düzey skinler değil. Rel bodyi alıp üstüne eklemer yapıyorsun, bunları bizde yapabiliyoruz : DDDD
sen daha bu yüzü yapamıyacak birisisin, konuşuyorsun.
Rel Body ise göster hangi body'den aldığımı tamam diyeceğim, bu kadar kendini kandırıp mızmızlamana gerek yok

#4 - 17.09.2021 09:49

KDKFKDKKFDKDKKDKD komik.

Rel Body ise göster hangi body'den aldığımı tamam diyeceğim, bu kadar kendini kandırıp mızmızlamana gerek yok
Böyle bir yüzü yapmak için değerli vaktimi harcamam zaten :D
Gidip hangi bodyden aldığını araştırmak içinde aynı şekilde değerli vaktimi harcamam, yetkili kararını bekleyelim ahbabim.  8) :colt:

#5 - 17.09.2021 12:59

KDKFKDKKFDKDKKDKD komik.

Böyle bir yüzü yapmak için değerli vaktimi harcamam zaten :D
Gidip hangi bodyden aldığını araştırmak içinde aynı şekilde değerli vaktimi harcamam, yetkili kararını bekleyelim ahbabim.  8) :colt:
kendinle çelişmeye devam :DDDD

başından beri -10 iq Chll ile skin çaldığınızda belli :D

#6 - 17.09.2021 13:35
Son kez ileti gönderiyorum, savunma şeklinde

Body'in veya sana ait olan bir texture ile herhangi bir sunucuya skin atılmamış, Chll's Skins discordunda paylaşılan body'i almışım, üstünde birkaç şey yapıp skini bir köşeye atmışım. Kimse tarafından kullanılmıyor, herhangi bir sunucuya ekletilmiyor. Sorun ne?

Bana toxic diyorsun, yaptığın cred'e ve yazdığın yazılara bir dön bak. Millete forum üstünden -10 IQ diyorsun. Okey bro :thumbsup:

Nevzvt'a özelden attığım texturenin nereden geldiğini zaten sabah ki attığım yanıtta gösterdim, spoiler içerisine bir kez daha koyuyorum;

Chll's ile ortak skin çaldığıma söylemişsin, elinde bir kanıt var mı? Chll's Skins discordun da paylaşılan tüm skinler Chll tarafından atılmış, benim mesajlarım sadece chat kanalında var. Onlar ise arkadaşlar ile olan konuşmalar.

Çaldığımı söylediği texturesini de aşağı bırakıyorum;

Ortada yaptığım skinin görseli bile yok ama body'i aldığım yeri yine de aşağı bırakıyorum;

Ek olarak; Chll ile beraber skin çalıyorsun demişsin, o sunucuda permim bile yok? 2 perm var, birisi normal perm. Diğeri ise yakın arkadaşlarına verdiği, Gabbar kuaför permi. Ne normal perm var, ne de Gabbar kuaför permi?

Bu savunmanın yeterli olduğunu düşünüyorum, ek açıklama gerekirse yaparım.
« Son Düzenleme: 17.09.2021 14:49 Draco »

#7 - 17.09.2021 18:52
Yasaklandı.