Son kez ileti gönderiyorum, savunma şeklinde
Body'in veya sana ait olan bir texture ile herhangi bir sunucuya skin atılmamış, Chll's Skins discordunda paylaşılan body'i almışım, üstünde birkaç şey yapıp skini bir köşeye atmışım. Kimse tarafından kullanılmıyor, herhangi bir sunucuya ekletilmiyor. Sorun ne?
Bana toxic diyorsun, yaptığın cred'e ve yazdığın yazılara bir dön bak. Millete forum üstünden -10 IQ diyorsun. Okey bro :thumbsup:
Nevzvt'a özelden attığım texturenin nereden geldiğini zaten sabah ki attığım yanıtta gösterdim, spoiler içerisine bir kez daha koyuyorum;
Chll's ile ortak skin çaldığıma söylemişsin, elinde bir kanıt var mı? Chll's Skins discordun da paylaşılan tüm skinler Chll tarafından atılmış, benim mesajlarım sadece chat kanalında var. Onlar ise arkadaşlar ile olan konuşmalar.
Çaldığımı söylediği texturesini de aşağı bırakıyorum;
Ortada yaptığım skinin görseli bile yok ama body'i aldığım yeri yine de aşağı bırakıyorum;
Ek olarak; Chll ile beraber skin çalıyorsun demişsin, o sunucuda permim bile yok? 2 perm var, birisi normal perm. Diğeri ise yakın arkadaşlarına verdiği, Gabbar kuaför permi. Ne normal perm var, ne de Gabbar kuaför permi?
Bu savunmanın yeterli olduğunu düşünüyorum, ek açıklama gerekirse yaparım.