Konu: /payday & Mevduat sistemi hakkında.  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.09.2021 15:35
Öncelikle merhaba direk konuya gireyim, /payday yazmadan bildiğiniz üzere payday alınmıyor ve mevduat hesabıda üstüne üstlük yükselmiyor afk saldığımızda sadece saat kasmak değil para biriktirmek veya mevduat hesabımızdaki parayı çoğaltmak için kullanabiliriz, yetkililerden istediğim şey /payday yazmak yerine paydayin süresi dolduğu gibi paranın ve ViceCoin'lerin direk hesabımıza aktarılması daha hoş olacağını düşünüyorum. İyi forumlar.  :sampanya:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 22.09.2021 15:38
Katılıyorum eskiden payday komutu yoktu ve AFK bıraktığımızda SAAT VE PAYDAY geliyordu,  :sampanya: DESTEK
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 22.09.2021 15:40
Gerçekten gelen payday sisteminin gereksiz olduğunu, önceki sisteme dönülmesi gerektiğini düşünenlerdenim. Mevduat sisteminin hiç bir katkısı kalmadı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 22.09.2021 15:52
Katılıyorum eskiden payday komutu yoktu ve AFK bıraktığımızda SAAT VE PAYDAY geliyordu,  :sampanya: DESTEK
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 22.09.2021 15:56
Dediğiniz gibi olursa herkes AFK atarak para kasar, sunucunun ekonomisine büyük zarar verir. Ayrıyetten de etrafta AFK insanların sayısı da artar, gerekli olmadığını düşünüyorum. Şu anki sistem iyi bu yüzden desteklemiyorum.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 22.09.2021 16:03
Dediğiniz gibi olursa herkes AFK atarak para kasar, sunucunun ekonomisine büyük zarar verir. Ayrıyetten de etrafta AFK insanların sayısı da artar, gerekli olmadığını düşünüyorum. Şu anki sistem iyi bu yüzden desteklemiyorum.
Sunucu ekonomisi zaten iyi değil dostum 16 dakikada 1.700$ yerinde bir fiyat değil bana göre. Sana göre nasıl orasını bilemem VCPD'sin zaten.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 22.09.2021 16:12
Sunucu ekonomisi zaten iyi değil dostum 16 dakikada 1.700$ yerinde bir fiyat değil bana göre. Sana göre nasıl orasını bilemem VCPD'sin zaten.
Eğer oyuncuların kazancı AFK sisteminde düzenleme ya da meslek fiyatlarında artış ile arttırılırsa herkeste yüklü miktarda para olmaya başlayacaktır. Böyle olunca da paranın pek bir değeri kalmayacak, örnek veriyorum şu an 100k olan ev, ekonomideki bozulmalardan dolayı 200k olacak, şu an sıfırı 160k olan Sultan model araç, ekonomideki bozulmalardan dolayı yöneticiler tarafından belki de 250k yapılacak.

Yani işin özeti oyuncuların para kazanması kolaylaşırsa bu ileride bize olumlu bir şekilde değil, olumsuz bir şekilde geri dönüş yapar. Bu yüzden dediğin sistemi desteklemiyorum. Sırf bu AFK bırakarak para kasma olayından dolayı VDS kiralayıp hesabını VDS'e koyarak sabah/akşam para kasanları gördüm başka sunucularda.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 22.09.2021 16:43
Desteklemiyorum, AFK atarak para kazanılması güzel bir şey değil. Sebebine gelirsem, kısa vadede güzel bir şey gözükse de. Bu sistemle sunucudaki para sürekli artacak, sürekli artan piyasa da vergiler&fiyatlar yükselerek dengelenmeye çalışacak. Bu durumda oyuna yeni başlayan ve AFK atamayan biri çok daha güçlük çekecek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 22.09.2021 17:21
Şu an için AFK iken payday veya mevduattan para gelme durumuna olumlu bakmıyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok