Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Clinton_Garcia
@Mikaurux Olaya dahil olan şahit karakter adı:-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da tarif ve saat daha detaylı bir şekilde gözükmektedir.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
38-) Non-RP Araç Sürüş, Rol Bölme ve Hatalı Araç Kullanma
Bu kural ile birlikte, rol dahilinde sürdüğünüz araçların sürüş anında karakterin mantığı çerçevesinde ilerletmesi gerektiğine karar verildi.
Tek geçerli olabileceği nokta, (kaldırımdan gitmek, kısa yol diye oralardan geçmek artık Non-RP Sürüş sayılmaktadır)
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal para kazanmak için çoğu kişi'nin yaptığı gibi tır sürüyoruz. Yolda arkadaş önümde ve ilerliyor ben ise arkasındayım. Yavaşladığını düşünüyorum ki yaklaşıyorum(İnsanlık hali telefona bakıyor olabilir, ikinci bir ekranı varsa onunla ilgileniyor olabilir). Daha sonrasında geçmeye çıkıyorum. Birazdan izleyeceğiniz video da ilk başta gördüğünüz üzere yolu aksatarak önünde ki point'e(kırmızı halkaya) baya iyi tırmanıyor. Aracı tırmanırken daha çok yavaşladığından bana geçme fırsatı doğuyor ve geçiyorum da. Yükleri teslim etme noktasına doğru ilerliyoruz. Teslim noktasına önce giriyorum ve şu demek ki yavaşlaması lazım, fakat arkadaşımız yavaşlamayıp vuruyor ve bana bir zaman kaybına ve para kaybına mâl oluyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: YouTube link'i şu şekilde;
&ab_channel=KeremGunal
Ek açıklamalar(varsa):-