Konu: [13.09.2021] Canterino the DEEV - Mal varlığı aktarımı  (Okunma sayısı 442 defa)

#0 - 13.09.2021 16:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Canterino the DEEV

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: geniş kapsamlı olabilir

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Alt Karakter - Mal Varlığı Aktarımı (OOC Ticaret olabilir)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gallagher kardeşler adında bir projem var, onu yürütmek için commerce çevresinde işletme bakarken sahiplerine göz gezdiriyordum. Arkadaşın bir birliği var, sanırım ana karakterdeki slotlarını doldurmuş. Alt karakterine işletmeler almaya falan başlamış olmalı. Bildiğim ve oyunda supportlardan öğrendiğim kadarıyla alt karaktere ana karakterimizden her türlü para-ev-araç aktarımı yasak. Arkadaş kuralı çiğnemiş ana karakterinden alt karakterine para aktararak bu işletmeleri almış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 13.09.2021 16:50 UgandalıOscar »

#1 - 13.09.2021 16:51
Vincent Stanfa karakteri 2 level. Nasıl 2 levelde 225 bin dolarlık malvarlığı olabiliyor? Kendisi aktarmamış olabilir logların incelenmesini talep ediyorum.

#2 - 13.09.2021 17:08
DEEV şehir dışında, bilgisayarından uzakta olduğu için yüzeysel bir savunma yapayım. Kendisi de telefonundan giriş yapabilirse eklemek isteyeceklerini ekler.
Mülk oluşumumuza ait, alt karakter ise oluşum yöneticisine. Her hangi bir ihlal, kural yok bununla alakalı. Ki zaten alt karakterine aktardığı mal varlığı kendisinin. Bu yasak bir durum değil, /offtransfer ile alt karakterine para göndermek gibi bir durum.  Muhtemelen alacağımız dönüş "Kendi mal varlığı, sorun olmaz." gibi bir şey olacak. Yine de beklemek istersen yetkiliden dönüş bekleyebiliriz.

#3 - 13.09.2021 17:14
Katılmıyorum, zaten bu cevabı beklediğim için dün sorusunu sordum. Cevabını alttaki ss'te görürsün. Eğer bu yasak değilse ozaman her oyuncu alt karakterini fahişe yapıp ordan para kasıp üst karakterine geçirebilir. Money Farm ile aynı şey, Money Farm da bildiğim üzere yasak.

/soru'dan sordum ve Adele Preston yanıtladı. Kendisi ile bu şekilde konuşmaya devam ettik ve senin dediklerin ile alakası yok maalesef.

#4 - 13.09.2021 17:16
Bunun üzerine lütfen bir daha şikayete yorum yapma. Alakalı kişinin cevabını seve seve bekleriz.

#5 - 13.09.2021 17:20
Sorunu yanıtlayan arkadaşımız hatalı cevaplamış olabilir, tekrardan dediğim gibi yine beklemek istiyorsan bir yetkiliyi bekleyebilirsin.

Tekrar bir yanıt atmama gerek yok sanırım.

#6 - 13.09.2021 17:29
Ben yinede logların incelenmesini ve yönetici kararını beklemek istiyorum. Kural kuraldır.

#7 - 13.09.2021 17:52
Kendini bu kadar yorma :-\

#8 - 13.09.2021 18:44
:d

#9 - 13.09.2021 22:07
Alt karakterinize ''/offtransfer'' komutuyla para aktarabilirsiniz, problem yok.

Ceza verilmeyecek.