Konu: [30.08.2021]Toplu Mix + Yaralı kural ihlali + RK ihlali şikayeti  (Okunma sayısı 1266 defa)

#30 - 08.09.2021 10:09
Olay yerinden kaçırmada sorun yok, ekip koşulu olmadığı için bir şekilde kaçırılabilirdi karakterler. Eğer rolün gidişatına farklı bir ihtimal verseydik o zaman ihlal mi değil mi konusunu daha farklı bir şekilde incelerdik.

@Vicolays SSmod ile çektiğiniz ekran görüntüsünü konu altından iletelim.

@batuhanctheking olayla alakalı savaşta ve tetikte olmak dışında başka bir açıklama veya kanıtınız bulunuyor mu? Videoda görülen çıkıştaki tepki süresi birinin kovalandığını görüp hareket etmeyle aynı değil, bildiğimiz organize olarak yola atlıyorsunuz. Araçla çıktığınız mesafeden motorlu iki siyahinin müttefik olduğunu nasıl anladınız ve harekete geçtiniz? Sonuç olarak Kasparov hoodundaki caddeden sık sık kovalanan araç veya motor geçiyor.

#31 - 08.09.2021 21:04
Olay yerinden kaçırmada sorun yok, ekip koşulu olmadığı için bir şekilde kaçırılabilirdi karakterler. Eğer rolün gidişatına farklı bir ihtimal verseydik o zaman ihlal mi değil mi konusunu daha farklı bir şekilde incelerdik.

@batuhanctheking olayla alakalı savaşta ve tetikte olmak dışında başka bir açıklama veya kanıtınız bulunuyor mu? Videoda görülen çıkıştaki tepki süresi birinin kovalandığını görüp hareket etmeyle aynı değil, bildiğimiz organize olarak yola atlıyorsunuz. Araçla çıktığınız mesafeden motorlu iki siyahinin müttefik olduğunu nasıl anladınız ve harekete geçtiniz? Sonuç olarak Kasparov hoodundaki caddeden sık sık kovalanan araç veya motor geçiyor.
Selam, geçtiğimiz günlerde ssleri temizledim ama çöp kutusundan temizlemedim, yani ss hala bilgisayarımda gün içerisinde ss'i bulup atmaya çalışacağım. Eğer bir süre bekletirsem kendi adıma özür diliyorum.

#32 - 08.09.2021 21:20

Selam, geçtiğimiz günlerde ssleri temizledim ama çöp kutusundan temizlemedim, yani ss hala bilgisayarımda gün içerisinde ss'i bulup atmaya çalışacağım. Eğer bir süre bekletirsem kendi adıma özür diliyorum.

Çöp kutusundan ss çekip atmak zor olmasa gerek. Ayın 30undan beri atmanızı bekliyoruz.

#33 - 08.09.2021 22:25
Öncelikle tekrar selam, biraz beklettim. Olayın tarihine dikkat etmediğim için yaklaşık 400 ss arasından bu ssi buldum. Bunun için üzgünüm.

Aşağıda ki sste gördüğünüz gibi ssmod'dan alınmış ss görüntüsü, saat ve tarih sağ aşağıda. İnanın o an discordda bile değildim, Takeover rollerine çete içinde özen gösteriyoruz ve kusursuz olmasını istiyoruz. Yolda giderken denk gelmişiz ve bende videoda gördüğümde şaşırdım, ben olsam bende aynı şikayeti açardım. Ayrıca sadece bir ss kısmını atıyorum, eğer isterseniz diğerlerini de atabilirim, 3 ss daha var.

Teşekkürler, iyi forumlar.

#34 - 08.09.2021 23:44
Öncelikle merhaba, şikayeti yeni görüyorum ve açıklamamı şimdi yapacağım.

Emote attığım sırada amacım yerde yatan Arkell Fuller'i değil, ki yerde yatan birini araca alma emote yasak diye biliyorum, kalkmasını beklemek zorundayız ama dediğim gibi amacım Arkell Fuller'i kaldırmak değil, Jermaine Larenz'i kaldırmaktı. Fotoğrafta görüldüğü üzere emote atıyorum ve arabaya binen kişi Jermaine Larenz karakteri oluyor. Kanıtlarımı aşağıya bırakıyorum.

Kanıtım:
Spoiler: GösterGizle

Kanıtın kırpılmamış hali:

"Seni etiketlemedim, şikayet ile alakan yok" tarzında yorumlara hiç gerek yok, yanlış anlaşılmayı ve uydurmayı açıklığa kavuşturdum.
İyi geceler dilerim, Vice ile kalın!  :vice:

#35 - 08.09.2021 23:46
Öncelikle merhaba, şikayeti yeni görüyorum ve açıklamamı şimdi yapacağım.

Emote attığım sırada amacım yerde yatan Arkell Fuller'i değil, ki yerde yatan birini araca alma emote yasak diye biliyorum, kalkmasını beklemek zorundayız ama dediğim gibi amacım Arkell Fuller'i kaldırmak değil, Jermaine Larenz'i kaldırmaktı. Fotoğrafta görüldüğü üzere emote atıyorum ve arabaya binen kişi Jermaine Larenz karakteri oluyor. Kanıtlarımı aşağıya bırakıyorum.

Kanıtım:[spoiler]

Kanıtın kırpılmamış hali:

"Seni etiketlemedim, şikayet ile alakan yok" tarzında yorumlara hiç gerek yok, yanlış anlaşılmayı ve uydurmayı açıklığa kavuşturdum.
İyi geceler dilerim, Vice ile kalın!  :vice:[/spoiler]
Açıklama için teşekkürler

#36 - 11.09.2021 21:01
SSmod savunması geçerli, diğer olayla alakalı hala bir açıklama gelmediği için araçla ön kesip ateş açanlar Metagame ve RK sebebiyle cezalandırılacak.