Konu: [11.09.2021 - Arthur_Scoot] Hatalı Emote  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2021 00:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur_Scoot @Parts

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsündeki tüm karakterler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.09.2021 - 23.59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Amaçsız ve bana göre troll bir hareket, beş dakika kornaya basılı tutup giderken bu emoteyi atması.. :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yaklaşık 500-600 saat oynayıp bu tür saçma bir emote atması değişik, rol destek ekibinden yardım alması gerektiğini düşünüyorum.

#1 - 11.09.2021 00:42
Ekran görüntüsünde yokum fakat arkadaş bol bol hatalı emotelar ile benimde rollerimi etkiledi, ekran görüntülerini aşağıya bırakıyorum.

#2 - 11.09.2021 03:44
Şikayet ile alakam yok ama herkes aynı durumla karşılaştığı için paylaşmak istedim, aynı durumu biz de yaşadık. Durumun OOC olduğunu düşünüyorum, rolle bağdaştırılabilir bir tarafı yok.

#3 - 11.09.2021 12:28
Karakter cezalandırılacak. Rolle alakanız, şikayetle ilişkiniz yoksa yorum yapmamaya özen gösterin arkadaşlar, rica ediyorum bu konuda. İyi eğlenceler.