Merhaba, iyi forumlar. Ünlü tag için Rockstar Studio ile IC'de iş birliği yapma zorunluluğunun kalkmasını talep ediyorum, bizim ünlü tagımız sebepsiz yere sırf Rockstar Studio birliğinde değiliz diye alındı, yeni açacağımız WorlWide stüdyoda aktif şarkı üretimine devam ediyoruz / edeceğiz. Bu oldukça saçma geliyor. RS ile işbirliğinde değiliz diye destek alamama konusuna yine tamamız, bunu hoş görüyoruz ama "sebepsiz" yere ünlü tagımınız gitmesi bir hâyli garipti, nedeni belirtilmedi. Yedi aydır Vice'da şarkıcı rolüne devam ediyorum ve şehirde tanınmıyor / ünlü olmuyor olmam olanaksız. Emeklerimin Rockstar Studio'da çalışmıyorum diye heba edildiğini görüyorum, RS'de çalışmayan bir çok müzisyenin de emekleri görmezden geliniyor. Ünlü tag denilen sistem stüdyo tag olarak kullanılıyor, buna bir düzenleme getirilmeli, lütfen bu ar-ge'yi dikkate alın.
Yeni stüdyoların türemesi şehir için farklılık ve yeni yeni rol imkanları... Ayrıca OOC olarak da admin Nraxy'nin klip yükünü hafifleten bir olay ama bu ünlü tagın alınması durumu bizi sarstı, rol yapma hevesimi kırdı. Olay ünlü tagımın alınması da değildi, IC'de ünlü tagımın alınmasını gerektiren bir durum yaşamayış olmamdı, Nraxy discord'dan başarımlarımızın alındığını bildirdi. Sebep sunmadı ama sebebinin Rockstar Studio'da çalışmadığım için olduğunu ön görüyorum, buna bir çözüm getirilmeli.
Kısaca özet: Rockstar Studio'da çalışmayan müzisyenler de ünlü tagı edinebilmeli, ünlü tag almak için tek bir stüdyoya bağlı kalmak saçma. Başarımlar yeni alındı, eski sisteme dönmek gerekiyor, bu haksızlık