Öncelikle selamlar, kolay gelsin. Savunmamı şu şekilde yapıyorum:
Öncelikle rol şöyle başladı, arkadaş ile kaza geçirdikten sonra olduğu yerde bekleyerek korna çalmaya başladı. Arkadaşım Garry Fighter bu durumdan rahatsız olarak "Devam et ne mal, mal bakıyorsun" diye bir cümle kurdu. Ardından arkadaş devam etmeyince, korna çalmaya'da devam edince araçtan inip yanına gittik, arkadaşım Garry o anlık beline yoklar diyerekten bir emote attı. Ondan sonra şahıs korna çalmayı bıraktı yanına yaklaştığımız zaman aracını bizim aracımızın arkasına park etti. Jimmy adlı karakter bir tavır takınarak araçtan aşağıya indi, ve bize yaklaşmaya başladı. Ardından aramızda tartışmalı bir rol başladı, iki tarafta birbirlerine tehtit içeren cümleler kullanmaya başladı. Ardından Agram karakterim araya girerek ayırmaya çalıştı ve ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra Jimmy adlı karakter benim aradan çekilmemi söyledi ve Garry Fighter'a "Vursana beni hadi" cümlesini kurdu. Karakterim Garry adlı karaktere bağırılmasını ve kışkırtıcı cümlelerine dayanamayıp "Ya sikerim ne vurması? Erkekseniz yumruğunuza güvenin" gibi cümle kurdu, ardından kavga rolü başlamış bulundu.
Ek açıklama= SS'de gözüktüğü gibi araya giriyorum ve ortamı sakinleştirmeye çalışıyorum hâla aradan çıkmamı söylüyor ve vursana beni gibi tehtit içeren sözleri sözlüyor. 
Yaptığımız rolün hatalı olduğunu düşünmüyoruz şuanlık savunmam bu kadar, kararı yetkililere bırakıyoruz iyi forumlar...