Konu: Garry Fighter Agram Zohrab - Dm, Agresif roleplay  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.09.2021 21:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Agram Zohrab ve Gerry Fighter

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.09.2021 21:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noobdm  Agresif roleplay

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
İyi günler oyuna girdim ve arabamı tamir etmek için tamir yerine gidip arabamı tamir ettim, sonra yola çıktım ve caddeden geçen Agram Zohrab ile Gerry Fighter adlı karakterler ile kaza yaşadım ardından Gerry Fighter adlı karakter bana birden küfür etmeye başladı. Bende neden küfür ediyorsun diye sordum ardından soruma karşılık olarak beni tehdit etmeye başladı olayların uzaması sonucu birden bana brawlı rolü yaptılar ve beni düşürdüler

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): ....

#1 - 08.09.2021 22:03
@FlameRainn  Dostum gerekli savunmayı bekliyorum. @DLeTS
« Son Düzenleme: 08.09.2021 22:05 Gl4dio »

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#2 - 08.09.2021 22:09
Öncelikle selamlar, kolay gelsin. Savunmamı şu şekilde yapıyorum:
Öncelikle rol şöyle başladı, arkadaş ile kaza geçirdikten sonra olduğu yerde bekleyerek korna çalmaya başladı. Arkadaşım Garry Fighter bu durumdan rahatsız olarak "Devam et ne mal, mal bakıyorsun" diye bir cümle kurdu. Ardından arkadaş devam etmeyince, korna çalmaya'da devam edince araçtan inip yanına gittik, arkadaşım Garry o  anlık beline yoklar diyerekten bir emote attı. Ondan sonra şahıs korna çalmayı bıraktı yanına yaklaştığımız zaman aracını bizim aracımızın arkasına park etti. Jimmy adlı karakter bir tavır takınarak araçtan aşağıya indi, ve bize yaklaşmaya başladı. Ardından aramızda tartışmalı bir rol başladı, iki tarafta birbirlerine tehtit içeren cümleler kullanmaya başladı. Ardından Agram karakterim araya girerek ayırmaya çalıştı ve ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra Jimmy adlı karakter benim aradan çekilmemi söyledi ve Garry Fighter'a  "Vursana beni hadi" cümlesini kurdu. Karakterim Garry adlı karaktere bağırılmasını ve kışkırtıcı cümlelerine dayanamayıp "Ya sikerim ne vurması? Erkekseniz yumruğunuza güvenin" gibi cümle kurdu, ardından kavga rolü başlamış bulundu.

Ek açıklama= SS'de gözüktüğü gibi araya giriyorum ve ortamı sakinleştirmeye çalışıyorum hâla aradan çıkmamı söylüyor ve vursana beni gibi tehtit içeren sözleri sözlüyor.

Yaptığımız rolün hatalı olduğunu düşünmüyoruz şuanlık savunmam bu kadar, kararı yetkililere bırakıyoruz iyi forumlar...

#3 - 08.09.2021 22:11
Öncelikle selamlar, kolay gelsin. Savunmamı şu şekilde yapıyorum:
Öncelikle rol şöyle başladı, arkadaş ile kaza geçirdikten sonra olduğu yerde bekleyerek korna çalmaya başladı. Arkadaşım Garry Fighter bu durumdan rahatsız olarak "Devam et ne mal, mal bakıyorsun" diye bir cümle kurdu. Ardından arkadaş devam etmeyince, korna çalmaya'da devam edince araçtan inip yanına gittik, arkadaşım Garry o  anlık beline yoklar diyerekten bir emote attı. Ondan sonra şahıs korna çalmayı bıraktı yanına yaklaştığımız zaman aracını bizim aracımızın arkasına park etti. Jimmy adlı karakter bir tavır takınarak araçtan aşağıya indi, ve bize yaklaşmaya başladı. Ardından aramızda tartışmalı bir rol başladı, iki tarafta birbirlerine tehtit içeren cümleler kullanmaya başladı. Ardından Agram karakterim araya girerek ayırmaya çalıştı ve ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra Jimmy adlı karakter benim aradan çekilmemi söyledi ve Garry Fighter'a  "Vursana beni hadi" cümlesini kurdu. Karakterim Garry adlı karaktere bağırılmasını ve kışkırtıcı cümlelerine dayanamayıp "Ya sikerim ne vurması? Erkekseniz yumruğunuza güvenin" gibi cümle kurdu, ardından kavga rolü başlamış bulundu.

Ek açıklama= SS'de gözüktüğü gibi araya giriyorum ve ortamı sakinleştirmeye çalışıyorum hâla aradan çıkmamı söylüyor ve vursana beni gibi tehtit içeren sözleri sözlüyor.

Yaptığımız rolün hatalı olduğunu düşünmüyoruz şuanlık savunmam bu kadar, kararı yetkililere bırakıyoruz iyi forumlar...
arkadaşımın dediği gibi rol döndü.Orada Garry Fighter karakterim o anlık agrasif davranması aşırı kaçmış gözüksede karakterimin sinirlendiği durum kaza olduktan sonra korna çalınmasına devam edilmesi kaza olduktan sonra kışkırtıcı şekilde korna çalması ve bunu ard arda yapması karakterimi sinirlendirmiş ve özellikle kurduğu cümleler sonucu kavga başlamıştır.İki tarafda birbirlerine tehdit içeren cümleler kullanmakta ben burada bir hata olduğunu görmemekteyim şimdilik forumumuz bu kadar iyi forumlar.

#4 - 08.09.2021 22:12
Olayı uzatmıyorum, yönetici en iyi kararı verir

#5 - 09.09.2021 11:49
Normalde trafik kazasında kavga etme, ateş etme gibi magandavari hareketleri DM kapsamında değerlendiririz ancak burada karşı tarafı tahrik etme durumu var, o yüzden bir işlem yapılmayacak.