Konu: İşyeri soygunu  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2021 07:36
Merhaba, hırsızlık sisteminde işyeri soyarken girişlerde tekrar giriş parası veriyoruz. Girdikten sonra soygun başlatılırsa, tüm çuvallar alınana kadar iş yerine girişlerde para almaması gelebilir. Cidden işyeri soyan kişi sayısı neredeyse yok. Benim gibi sapıklar dışında ???
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 06.09.2021 09:01
IRL'de herhangi bir iş yerini soymak, herhangi bir evi soymaktan daha zor (güvenlik kameraları, alarmlar vs.) Eğer böyle bir şey gelecekse iş yerinde soygun başlatıldığına polise uyarı düşme süresi kısaltılmalı (sadece iş yerleri soygunları için), Olayın içinde bir zorluk olmalı, ev soygunu kadar rahat olmamalı, gözden çıkarabileceğin bir şeyler olmalı diye düşünüyorum, ha zaman ha para.

Yukarıda yazdığım gibi dengeleme tarzında bir şey olursa desteklerim aksi takdirde desteklemiyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Sp3C,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 06.09.2021 13:00
Kesinlikle destekliyorum, işyeri soygunlarında moneyfarmı yapan çok fazla insan var. Giriş ücretlerini 100$ yapıyorlar ve kâr payı çok fazla kalıyor. Bu dediğiniz sistem getirilmeli, bu tarz şeylerin önüne geçilebilir. Kesinlikle destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.09.2021 23:22
IRL'de herhangi bir iş yerini soymak, herhangi bir evi soymaktan daha zor (güvenlik kameraları, alarmlar vs.) Eğer böyle bir şey gelecekse iş yerinde soygun başlatıldığına polise uyarı düşme süresi kısaltılmalı (sadece iş yerleri soygunları için), Olayın içinde bir zorluk olmalı, ev soygunu kadar rahat olmamalı, gözden çıkarabileceğin bir şeyler olmalı diye düşünüyorum, ha zaman ha para.

Yukarıda yazdığım gibi dengeleme tarzında bir şey olursa desteklerim aksi takdirde desteklemiyorum.
Kesinlikle, işyeri geliştirmesinden alarm falan ekleyebilmeliyiz. Çok iyi noktaya değinmişsin kanka
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
gunesilhan9,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 07.09.2021 12:55

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 07.09.2021 13:54

Bu şekilde zorlaştırılacaksa destekliyorum. Ek olarak belediyeden işyeri ruhsatı alınırken mekandaki güvenlik kameralarıyla ilgili rol oluyor. Yani ruhsatlı her iş yerinde kameralar bulunuyor. Bu sebeple kamera dolu bir işyerini kişilerin tek başlarına kolayca soyabilmesi bana göre saçma. İşyerleri soyulacaksa /soygun komutunun içerde en az iki kişi varken aktif olması gerekli diye düşünüyorum. Mekanda iki kişi bulunurken ister tek kişi ister iki kişi çuval toplasın fark etmez.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 09.09.2021 12:03
AR-GE konusunda da bahsedildiği üzere işyerleri kolay kolay soyulabilecek yerler değildir. Her evde tam güvenlik sistemi olmayabilir ancak işyerlerinde risk artar. İşyeri yerine ev soyabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok