Konu: Myles_Rivers Mülk satışlarında üst limit kuralı ihlali  (Okunma sayısı 191 defa)

#0 - 07.09.2021 00:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Myles_Rivers @Umbrella

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.09.2021 23.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
29-) Mülk satışlarında üst limit kuralı
İşyeri, ev ve araç satışlarında sistemsel fiyatın maksimum $50.000 + varsa dekor/modifiye parası üstüne satabilirsiniz. Örneğin sistemsel fiyatı 50.000$ olan bir eviniz var, 20.000 dolarlık dekor satın aldınız. Maksimum 50.000(sistemsel ev parası) + 50.000(kural dahilinde + para) + 20.000(dekor parası) fiyatına satabilirsiniz.

CEZASI: Hapis ya da yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın karakteri ile roldeydim, aracım ilanlarda yüz altmış beş bine duruyor, kişi ile üstüne para vererek ev ile takas yapacaktım fakat arkadaş üst sınırı aşıyor, daha sonrasında pmden uyardım fakat rahat bir şekilde kural ihlali yaptığını kabul edip keyfin bilir tarzı şeyler söylüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Evet sunucunun ekonomisi biraz garip bu sıralar, fakat fiyatı bu kadar abartarak hem kural ihlali yapıp hemde insanlara ev sahibi olma imkanı vermiyorlar, aracı 160 saysak bile kuralı ihlal ediyor arkadaş, ceza almasını istiyorum.

MB

*
v3 Oyuncusu
#1 - 07.09.2021 00:56
Ben forumda ev ilanlarına baktığım zaman hiçbir evin sistemsel fiyatından sadece 100 k yükseğe satıldığını görmüyorum, evet sistemseli düşük, semti kötü olan evlerde bu olay var ama sistemseli yüksek olan, yada semti iyi olan kısacası satış fiyatı 300 bin den yukarı olan tüm evlere bakarsanız hepsi sistemsel fiyatından yüzlerce bin yukarıya satılık, bu durumda tüm server ihlalmi yapıyor?

#2 - 07.09.2021 00:59
Ben forumda ev ilanlarına baktığım zaman hiçbir evin sistemsel fiyatından sadece 100 k yükseğe satıldığını görmüyorum, evet sistemseli düşük, semti kötü olan evlerde bu olay var ama sistemseli yüksek olan, yada semti iyi olan kısacası satış fiyatı 300 bin den yukarı olan tüm evlere bakarsanız hepsi sistemsel fiyatından yüzlerce bin yukarıya satılık, bu durumda tüm server ihlalmi yapıyor?

Dediğin evlerin çoğunda özel interior oluyor dostum, özel interior yapmak baya para harcadığın zahmetli bir iş. Ayrıca koyun sürüsüdeki bir koyun değiliz hiç birimiz, diğerleri ihlal yapıyor düşüncesiyle ihlal yapman yanlış bir davranış. Yetkili kararı bekleyebiliriz savunman için teşekkürler.  :vice:

MB

*
v3 Oyuncusu
#3 - 07.09.2021 01:05
O evlerin bir çoğunda özel interior yok. Evimin sistemseli 150bin 60binlik interior var. Evim 360 bine ilanda. Templedeki ev ilanlarına bakarsanız ben en pahalı ilan bile değilim. Kısacası açılmak için açılmış bir şikayet olarak görüyorum. İyi forumlar

#4 - 07.09.2021 01:08
O evlerin bir çoğunda özel interior yok. Evimin sistemseli 150bin 60binlik interior var. Evim 360 bine ilanda. Templedeki ev ilanlarına bakarsanız ben en pahalı ilan bile değilim. Kısacası açılmak için açılmış bir şikayet olarak görüyorum. İyi forumlar

Bırakta gerekli mi gereksiz mi yetkililer karar versin dostum, diğer satıcıların ihlal yaptıklarını düşünüyor isen aç şikayetini olsun bitsin değil mi? Tarafımca başka bir yanıt gelmeyecek, yetkili kararı bekleniyor.

MB

*
v3 Oyuncusu
#5 - 07.09.2021 01:11
Cümlelerimi doğru okursan kendi düşüncem olduğunu belirtiyorum, kararın yetkililere ait olduğunun bende farkındayım. Benim tarafımca da başka bir yanıt gelmeyecek, iyi forumlar

#6 - 08.09.2021 10:34

Kurala göre olması gereken: 150.000 (sistemsel fiyat) + 60.000 (dekor) + 50.000 = 260.000

260 ile 360 arasında epey fark var. Cezalandırılacak ve kural dışı edinilen mal varlığı silinecek. Aktarım sağlanması halinde yasaklama uygulanır.