Konu: [03.09.2021] Hamid Fermanian - İzin gerektiren roller, Hatalı Emote  (Okunma sayısı 235 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.09.2021 20:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hamid_Fermanian @EmircanV

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Roldeki Kasparov üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.09.2021 01:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler beni düşürüp kaçırıyor ve ardından hood bölgelerinde rol yapıyoruz. Rol yaparken Hamid Fermanian karakteri geliyor ve sopa ile çeneme vuruyor ve çenemi kırıyor. Daha sonrasında /me'den hafif eğilir, piskopat. emote'u atıyor. Çene kırılması izin gerektiren bir roldür arkadaşlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezaları almasını istiyorum iyi forumlar.

#1 - 03.09.2021 21:02
Rol esnasında orada olduğum için yanıt verme gereği duydum, kalıcı hasar verilmedi. Bu ayrıca belirtildi zaten.

#2 - 04.09.2021 00:01
Öncelikle merhaba canım kardeşim. Orada yaptığımız rollerin hiç biri izin alması gerektirmemesi rollerden birileri, ben senin ayağını kopartmıyorum veya vücudunun her hangi bir yerine kalıcı olarak bir çizik veyahut hasar bırakmıyorum. Sadece, senin çeneni sakatlıyorum, yani bunda izin alınacak bir şey yok. Örneğin ben sana ateş ediyorum ve sen yaralanıyorsun, ona göre rol yapıyorsun işte burada da aynı rolleri yapman gerekiyor. Olay sadece şu (emote) veriyorum ve çenene hasar bırakıyorum. Geçici hasar izni diye bir şey yoktur, resmen şikayet açılmak için şikayet açmışsın.

/do üzerinden verdiğim emotelere de bakınırsa zaten rolü pek umursamadığın açık açık gözüküyor. Savunmam bu kadar.

#3 - 04.09.2021 00:42
..birde şunu ekleyeyim; KASPAROV birliğindeki üyeler seni kaçırırken zaten orada sopayla seni dövüyorlardı, sonrasında sopayı bana verdiler ve bende sana vurdum. Direkt sana saldırmadım yani, yalan olmasın.

#4 - 06.09.2021 12:19
Savunma geçerli, kalıcı hasar değil.

@EmircanV Türk/Arap kökenli isimlerden bozma Hamid_Fermanian karakter ismini gün içinde değiştirmelisiniz.