Konu: [01.09.2021 - Tykeim_Matthew] Aimbot  (Okunma sayısı 387 defa)

#0 - 04.09.2021 15:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tykeim_Matthew @sCiEnLy_V2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.09.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vice RP'nin videolarını izlerken bu videoya denk geldim, herkesin yaptığı editleri, videoları izlemeyi seven birisiyim. Bu videoyu gördüğümde ise izlemeye başladım, bir sahne yakaladım. Videoyu 02:01'e getirdiğinizde Tykeim_Matthew adlı karakter polis memuruna ateş etmeye başlıyor, polis karakter o an motoruyla kaçmaya başlarken Tykeim'in crosshair ise polis karaktere kitlenip onu takip etmeye başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Şüpheli sahne: 02:01 ile 02:09 arası.

Arkadaş o karakter ben değilim derse diye 02:45'de polis teknesinde vuruluyor ve polis aracıyla götürülüyor.

IC sicil yediğine dair kanıt:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum. 500 mb'lık oyun için üstünlük sağlayacak yazılımlar, dosyalar kullanan insanların gerçekten ne amaç için oynadığını merak ediyorum.

#1 - 04.09.2021 15:42
Merhabalar, hile gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Detaylı savunma yapılacak.

#2 - 04.09.2021 16:30
Öncelikle tekrardan merhabalar, Videonun Aimbot olarak zannedilmesinin sebebi tamamen el titremesi. PD'ye ilk defa sıkıyorum. Bu sebeple elim bazı yerlerde oldukça titredi. Onun dışında zaten Aimbot olsaydı araçtan indiğim anda direk karşımdaki adama kitlenirdim. Videoyu yavaşlatarak aşşağıya bıraktım. Basit bir el titremesi sonucu Aimbot damgası yemem hoş birşey değil. İyi forumlar, iyi roller.

Görüldüğü üzere, ortada kitlenme gibi bir durum yok. Olsaydı zaten sıktığımda mermi direk hedefe kilitlendirdi.

Ek açıklama: OOC kinin lüzmü yok arkadaşlar, oyun oynuyoruz, discord özelden kışkırtmak veletlikten başka birşey değil. Oyun oynadığınızın, farkına varın.

#3 - 04.09.2021 16:40
Öncelikle tekrardan merhabalar, Videonun Aimbot olarak zannedilmesinin sebebi tamamen el titremesi. PD'ye ilk defa sıkıyorum. Bu sebeple elim bazı yerlerde oldukça titredi. Onun dışında zaten Aimbot olsaydı araçtan indiğim anda direk karşımdaki adama kitlenirdim. Videoyu yavaşlatarak aşşağıya bıraktım. Basit bir el titremesi sonucu Aimbot damgası yemem hoş birşey değil. İyi forumlar, iyi roller.

Görüldüğü üzere, ortada kitlenme gibi bir durum yok. Olsaydı zaten sıktığımda mermi direk hedefe kilitlendirdi.

Ek açıklama: OOC kinin lüzmü yok arkadaşlar, oyun oynuyoruz, discord özelden kışkırtmak veletlikten başka birşey değil. Oyun oynadığınızın, farkına varın.

Savunman için teşekkürler, OOC kin yapacak birisi değilim bunu beni tanıyan herkes bilir. IC olarak savaştığım ama hala sesli sohbetlerde konuştuğum birçok kişi var. Her neyse, kendini bana kanıtlamıyorsun, kendini yetkililere kanıtlıyorsun. Bu yüzden senden tek bir ricam olacak, videonun editsiz halini atar mısın? Eğer gerçekten hile değilsen, direkt şikayeti geri çekeceğim. İyi forumlar, iyi günler dilerim.

#4 - 04.09.2021 17:25

Savunman için teşekkürler, OOC kin yapacak birisi değilim bunu beni tanıyan herkes bilir. IC olarak savaştığım ama hala sesli sohbetlerde konuştuğum birçok kişi var. Her neyse, kendini bana kanıtlamıyorsun, kendini yetkililere kanıtlıyorsun. Bu yüzden senden tek bir ricam olacak, videonun editsiz halini atar mısın? Eğer gerçekten hile değilsen, direkt şikayeti geri çekeceğim. İyi forumlar, iyi günler dilerim.

Tekrar, tekrar söylüyorum. Elimin titremesi sonucunda Aimbot gibi bir görüntü ortaya çıkmış. Eğer Aimbot olsaydım araçtan inip nişan alma tuşuna bastığım anda, direk hedefe kilitlenirdim. Videoda zaten belli kilitlenmediğim. Tekrardan, iyi günler, iyi forumlar.

#5 - 04.09.2021 17:45
Videonun editsiz halini atmanı istemiştim, var olan videoyu silip yavaşlatılmış ve tekrardan editlenmiş videoyu atıyorsun. Videoyu yavaşlatıp ört-pas etmeye çalışıyorsun, videonun yavaşlatılmamış halinde açık bir şekilde aim kilitleniyor ve titreyerek karakteri takip ediyor.

Videonun yedekli ve yavaşlatılmamış hali;

#6 - 04.09.2021 17:48
Videonun editsiz halini atmanı istemiştim, var olan videoyu silip yavaşlatılmış ve tekrardan editlenmiş videoyu atıyorsun. Videoyu yavaşlatıp ört-pas etmeye çalışıyorsun, videonun yavaşlatılmamış halinde açık bir şekilde aim kilitleniyor ve titreyerek karakteri takip ediyor.

Videonun yedekli ve yavaşlatılmamış hali;

Laf olsun torba dolsun mantığındasın. Admin kararını bekleyebiliriz.

#7 - 04.09.2021 17:54
Yasaklanacak.