Konu: Raheem Eldridge meslek araçlarına troll  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 04.09.2021 01:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raheem_Eldridge @M4A1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01:43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NonRP ve meslek araçlarını trollemek.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben meslek yapyıordum. Trucker'in yükünü bıraktım ve geri dönüyordum. o sıra daha kasabadan çıkarken bullet markalı araç beni geçti, sonra başka şeyle meşguldüm o sıra onun önüne geçmişim veya o durdu onu bilmiyorum. sonra kişiyle beraber köprüye giriş yapıyorduk ben sağ şeritten gidiyorum. kişinin arabasının yarısı sağ şeritte yarısı ise yol dışında, sol şeritte ilgisi yok yani. ve beraber köprüye sığmadık. Kişi bu duruma kinlendi sanırsam. şu yöndende bakabiliriz SS'lerde göründüğü gibi role devam ettik, tırın onu köprüye sıkıştırıp aracına yüksek hasar verdiyse acaba nasıl oluyorda o arabayı sürüyor. ama ben onu kıstırmadım tekrar ediyorum. Ardından kişi beni Vercetti madenine kadar takip etti ve beni geçmeye çalıştı ve bana lag pit attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Olay ağnına dair SS'lerim.
https://www.hizliresim.com/2lirndg
https://www.hizliresim.com/79lccc1
https://www.hizliresim.com/np39afq

Ek açıklamalar(varsa): Yaklaşık 1 dakika boyunca aynı yoldaydık. çoktan yanımdan gidebilirdi, o beni trollemeye çalıştı kasıtlı olarak. yolumuz orda karşılaşmadı yani.

« Son Düzenleme: 04.09.2021 01:56 İngilizce birşeyler »

#1 - 04.09.2021 01:53
Hiç bir eklemek istediğim birşey yoktur. Ben şikayetimde kararlıyım. Yönetici kararını bekliyorum.

#2 - 04.09.2021 03:27
Merhabalar, trolling vesaire yapmadım. Yolumda giderken kişi geldi ve bana arkadan vurdu, sonrasında biraz bekledim karakterim şoku atlattı ve noss açıp gazladım. Kişinin sol tarafına kafamı çıkardım geçit vermedi. Arkasına kadar girdim ve sağ şeritten onu geçtim ardından hemen sol şeride atlattım. Kişinin büyük ihtimal ile aklı karıştı, yoldan çıktı ve yan yattı. Aracına temas etmedim, lag pit vesaire atmadım. Attın diyorsa kanıtlasın arkadaş, ben burada SS alma gereği bile duymadım. Sonrasında kişinin yanına yaklaştım, bana arkadan çarptığı için ona dolu bir şekilde küfür edip küçük düşürdüm. Ve akabinde ortamdan ayrıldım, şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 04.09.2021 12:05
Öncelikle gereksizce OOC yalan söylemenizi doğru bulmuyorum. Gecenin kaçında gelip meslek kasan insanları trolleme zevkinizide anlamış değilim. Bana orda PİT LAG atıp tırımı yan yatırdınız. Birde haklı gibi gelip konuşmanızda ayrı bir gülünç. Bu tür huyları zevk haline getirmek önüne geçilinmesi gereken bir eylem olmaı bence. Zevk için troll yaptığı o kadar belli ki, yemin edebilirim ama kanıtlıyamam. Yönetim kararını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 04.09.2021 16:48 İngilizce birşeyler »

#4 - 04.09.2021 13:17
Bir dahakine video kayitiyla dolaşacağım, fazlasıyla gülünçsünüz.

#5 - 04.09.2021 13:17
Şikayet sonuçlanabilir.

#6 - 05.09.2021 13:48
Merhabalar,

Her zaman dediğimiz gibi, ortada bir ihlal varsa, ihlal ile karşılık vermemelisiniz.

En basit olarak şikayet açabilirsiniz bu en doğal hakkınız ancak karşılık verdiğinizde siz de haksız duruma düşersiniz.

Raheem_Eldridge , Car-Ramming kapsamından cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 05.09.2021 19:25 raistlinn »