Gülmekten yarıldığım bir şikayet okudum. Olayın benimle bir ilgisi yok, Pakrad Kasparov'a canını verecek kadar sadık ve saygılı bir karakter yönetiyorum. Sen Pakrad'ın karşısına çıplak çıktığın da bunu saygısızlık olarak algılayan karakterim bacağına ateş ediyor.
Daha savunma gelmeyecek.
Ben olaylara sonradan dahil oldum yoksa ben Ocean'da bir kadın ile sohbet ediyordum. Amca arayınca Little İtaly'e geldim ve olaylar o şekilde başladı. Herhangi bir rolde sende izin almayınca bende almadım. Giren mumun sadece ucunu yaktım amacım hasar vermek değildi zaten. Hasar verecek olsam izin alırdım. Yakıp söndürmekti amacım ama karakterin zaten söndürdü üstüne mumu pantolonuma tuttu sende izin almadın?
"Sen Pakrad'ın karşısına çıplak çıktığın da bunu saygısızlık olarak algılayan karakterim bacağına ateş ediyor."
-, Bu da ne oluyor? Beni o role sürükleyen sizsiniz, sıkmak için daha geçerli bir sebeplere yönelmenizi tavsiye ediyorum.
"sadece ucunu yaktım amacım hasar vermek değildi"
-, Ağızında olan mumun ucunu yakmanı öneririm. Bir müddet sonra o ateşin yüzüne vuran buharın, ateşın sıcaklığı yüzünün etkisi altında kalacağını hepimiz biliyoruz.
"mumu pantolonuma tuttu sende izin almadın?"
-, Pantolonuna yakın tuttum, değdirmedim. Eğer senin lehine bir rol yapmış olsaydım mumu değdirdiğime dair me ya da do verirdim.
Ayrıca; Pakrad Kasparov'un karşısına çıplak çıkmak, bu olaydan tamamen bağımsız bir konu. Pakrad Kasparov zaten bana kendisi teklif ediyor, kendisi bizi kiliseye götürüyor, Khan Karabekian adlı karakter pantolonumu indiriyor. Pakrad Kasparov adlı karakter bunu seyrediyor. Karşısına çıkmak olayı tamamen bağımsız.