İstek üzerine kendime göre arkadaşıma destek olmak için daha önce başıma gelmiş olan olaylardan örnek vererek savunmaya destek olmaya çalıştım, yönetimi kandırmaya çalışmak gibi çocukça hareketlere girişmeyecek kadar olgunum. Araç anahtar miktarında yazan değerin araç sabit ID'si olduğunu bilmiyordum,
@SaykQ @Stoppersingle bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Sonuç olarak aracın sabit ID'si "Miktar" başlığı altında yazabiliyorsa sunucunun bazı temel dosyalarında ufak hatalar olabiliyor sanırım. Aynı şey arkadaşımın da başına gelmiş olabilir. Yeni silah sisteminin buglarının yönetim de farkında, oyuncular da. Elinize geçen her küçük fırsatta beraber role girdiğiniz insanları şikayet etmeye yer arıyorsunuz ne yazık ki...
1 hafta öncesine kadar /silahliste 'mde aynı ID'ye sahip iki adet AK-47 model silah görünüyordu, silahla araca binince mermiler sıfırlanıyordu ve silah tüccarının bugları derken düzeltilmiş ve hala düzeltilmesi gereken birçok bug var.
@Vicolays dostum değerli "Oyuncu Şikayetleri" yorumlarını seni, ve dahil olduğun birliği ilgilendiren başlıkların altına yaparsan emin ol çok memnun olurum sana da iyi roller iyi forumlar. <3
Evet biliyorum tekrar mesaj atmayacağım dedim ancak bazı açıklamalar yapmak zorunda hissettim kendimi. Asıl savunmayı yapan arkadaşımın da dediği gibi şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz. İyi akşamlar hepinize