Konu: Bjorn Ravenson Hileci/Bugger bildirimi.  (Okunma sayısı 997 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.08.2021 18:53
Selamlar dostum araç yedek anahtarların miktarı araçların sabit idlerine göre belirleniyor. İyi forumlar

#11 - 30.08.2021 22:42
İstek üzerine kendime göre arkadaşıma destek olmak için daha önce başıma gelmiş olan olaylardan örnek vererek savunmaya destek olmaya çalıştım, yönetimi kandırmaya çalışmak gibi çocukça hareketlere girişmeyecek kadar olgunum. Araç anahtar miktarında yazan değerin araç sabit ID'si olduğunu bilmiyordum, @SaykQ @Stoppersingle bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Sonuç olarak aracın sabit ID'si "Miktar" başlığı altında yazabiliyorsa sunucunun bazı temel dosyalarında ufak hatalar olabiliyor sanırım. Aynı şey arkadaşımın da başına gelmiş olabilir. Yeni silah sisteminin buglarının yönetim de farkında, oyuncular da. Elinize geçen her küçük fırsatta beraber role girdiğiniz insanları şikayet etmeye yer arıyorsunuz ne yazık ki...

1 hafta öncesine kadar /silahliste 'mde aynı ID'ye sahip iki adet AK-47 model silah görünüyordu, silahla araca binince mermiler sıfırlanıyordu ve silah tüccarının bugları derken düzeltilmiş ve hala düzeltilmesi gereken birçok bug var.

@Vicolays dostum değerli "Oyuncu Şikayetleri" yorumlarını seni, ve dahil olduğun birliği ilgilendiren başlıkların altına yaparsan emin ol çok memnun olurum sana da iyi roller iyi forumlar. <3

Evet biliyorum tekrar mesaj atmayacağım dedim ancak bazı açıklamalar yapmak zorunda hissettim kendimi. Asıl savunmayı yapan arkadaşımın da dediği gibi şikayetin sonuçlanmasını bekleyebiliriz. İyi akşamlar hepinize  :-*

#12 - 30.08.2021 23:05
Gözümü hırs falan bürümedi hacı, gördüğüm şeyi söylüyorum. Son yazdıklarınızı neredeyse okumadım bile, çünkü okuma ihtiyacına gerek bile yok. Tamam chat da belki bug olmuş olabilir fakat elinde iki yüz elli mermi olması pek normal bir şey değil, bug olacak bir şey de değil. Bariz belli arkadaşlar birbirimizi kandırmaya gerçekten gerek yok. Yetkili kararı beklememizde fayda var, iyi forumlar.

#13 - 02.09.2021 02:43
Tekrardan herkese merhaba,

İki gündür sorunun ne olduğunu bulmak için uğraşıyordum ve buldum. İlk yorumumda da dediğim gibi /silahbirak /silahtut yaparken Uzi ve Bıçak buga girmiş ve yüksek ihtimalle geçenlerde yaşadığım "bıraktığım halde silahların üstümde görünmesi" sorunundan dolayı da bıçak ve uzi mermileri iki katına çıkmış. Hoş bıçakta mermi ne alaka hala anlamış değilim. Yazarak anlatmak istediğimde anlamamakta ısrarcı olup en başından beri bana önyargıyla yaklaşan arkadaşlara daha açıklayıcı olsun diye video çektim ve her şeyi gösterdim. Sorunun benimle alakalı olmadığı açıkça ortada. Ancak farkında olmadan kapasitesinden fazla mermisi olan bir silahla çatışmaya girdiğim için karakterimin ceza alması gerekiyorsa orasını yetkililerin takdirine bırakıyorum.

Herkese hilesiz ve keyifli roller diliyorum. Bu arada bana şikayet açan arkadaşımın karakteri hile kullanımından yasaklanmış. Geçmiş olsun @Stoppersingle .

Buyrun video:

« Son Düzenleme: 02.09.2021 02:48 Sashigrey »

#14 - 02.09.2021 02:56
Yönetici kararı bekleyelim, bu arada teşşekürler un ban için uğraşıyorum :)

#15 - 02.09.2021 07:26
Ek olarak kisi yasaklanmadan önce kişinin para loglarina bakılırsa sevinirm

#16 - 08.09.2021 11:43
Savunma geçerli, şikayete "Elelelele birliği" diye bütün birliği ekleyemezsiniz. Alakasız ya da ofansif yorumda bulunan herkes ceza alacak.