Konu: Chloe Reaper - Cache Mining  (Okunma sayısı 370 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.09.2021 22:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chloe Reaper @emirskc111
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, aylar önce yükletmiş olduğum skin pek çok kez çalınmıştı, yine aynı durum mevcut ayrıntılar ekte mevcut olacak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Bana ait olan body

Arkadaşın attığı şekli;

Bu da arkadaşın TXD içi; ("Bagcik" isimli texture'da benim saça ait olan bağcık diye isimlendirmiş)

Ek açıklamalar(varsa): TXD'ler vesaire aynı, isimler de dahil. Eklenecek bir şey varsa yorum olarak belirtirim, savunma yapılacak bir tarafının da olacağını düşünmüyorum.

#1 - 30.09.2021 22:32
Merhabalar, arkadaşa skininin kim yaptığını sorduklarında coffins adlı kişinin yaptığını söylemişler. Arkadaşa skin yaptım fakat yaptığım skin bu değil kanıtları pc geçince atacağım. ((olayla bir alakam yok fakat skini çalan kişi, benim yaptığımı söylemiş))
« Son Düzenleme: 30.09.2021 22:40 coffins »

#2 - 30.09.2021 22:40
((hatalı ileti))

#3 - 30.09.2021 23:42

Skinin dosyalarını bulan kişi ben değilim, skini yaptırdığım kişi dosyaları bana atarak bu body gövde olur mu diye sordu bende olur dedim, skinin hiç bir dosyasını ben bulmadım. kanıtlarımıda attım @Leriwonas skini yapan bu şahıs
« Son Düzenleme: 30.09.2021 23:47 emirskc111 »

#4 - 01.10.2021 00:05
Skininizi onaylı bir skin yapımcısına yaptırmalıydınız, mâlesef yaptırdığın kişi onaylı bir yapımcı değil.

#5 - 01.10.2021 00:10
Released modlardan retexture ile skin istedi bulduğum skinlerin body fotoğraflarını attım ve retexture atıp verdim şahısa kafasını vs. kendisi attı, onaylı bir yapımcı değilim. Kendi isteği üzerine yaptım, şahıs attı. Benim body ile devam edeceğiz dediğim body ise, şahısın kendi skinine retexture atacaktık fakat ardından başka bodye geçirtti. Zaten şahısın kendi sslerinede bakarsanız bodyi kendisinin attığını görebilirsiniz, taş gibi body vs. diyor ve gönerileri kendisi gönderiyor gördüğünüz gibi. (Benlik bir durum söz konusu değil şahıs retexture attı iyi forumlar.  :palmiye:)
« Son Düzenleme: 01.10.2021 00:14 Leriwonas »

#6 - 01.10.2021 14:05
Skin silinecek.