Merhaba, sunucuya yeni başladım ve başlar başlamaz aktif insanları süzmek için bir Social hesabı açmak istedim. Bunun için de ViceSocial adresine yönlendiren bir link kullandım ve kayıt olmak için sağ üstteki "katıl" düğmesine bastım fakat gördüğüm şey karşısında fazlasıyla şaşırdım diyebilirim. Katılamıyorum? Ben de biraz araştırma ve soruşturma yaparak social başvurularının ara ara açıldığını, bu süreçler dışında kayıt olamayacağımızı öğrendim. O yüzden şimdi şu soruları sizlere iletmek istiyorum.
Q1: Sunucuya yeni başlayan oyuncuların bu sistemi kullanamaması ne kadar doğru?
Q2: Social gibi ücret alınmayan bir içeriğin kapatılması nedendir?
Q3: Sosyal rollerde büyük katkısı olduğunu düşündüğüm bu platforma erişmek neden bu kadar zor?
Süreklilik sağlayan oyuncular ile yeni oyuncular arasında böyle bir ayrım yapmanın mantıksız olduğunu savunuyorum. Bir alt foruma kayıt olmak için beklemek fazlasıyla üzücü. "Alt yapı problemleri, veri fazlalığı" gibi problemler oyuncuları ilgilendirmez, bu sunucunun ilgilenmesi gereken bir problemdir.
Social kayıtları ile ilgili genel görüşlerim bu yöndedir. Sizler de fikirlerinizi üsluba uygun bir şekilde dile getirin lütfen. İyi forumlar.