Konu: Melissa Deep - 31.08.2021  (Okunma sayısı 433 defa)

#0 - 31.08.2021 01:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Melissa Deep @spyixgod
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Nina Venier @crnqu
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: *

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   

Alıntı
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her şey ortada, pek bir şey eklemek istemem. Pantalon texture'umu birebir almış. Texture'un düzenlenmesi tamamen bana ait, file detayı vs. TXD içeriği kontrol edilirse, daha kolay anlaşılır.

KANITLAR:
Spoiler: GösterGizle

Benim skinimdeki pantalon texture'u;

Kişinin benim pantalon texture'umu kullandığı skin;

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 31.08.2021 02:06
Tekrardan merhabalar, skinlerin rell olarak paylaşıldığı discordlarda skin texture veya da pants diye kısımlar/kanallar mevcut, bu kısımdan daha öncede Nina Venier adlı kişinin kafasını çaldım diye suçlandım. Skini aldığım zaman ss almasam herhalde cache'den çalmış olarak suçlanacaktım, savunmamı diğer kısımda yaptım fakat discord'dan yani pantolonun tekrardan herkese açık bir şekilde paylaşıldığına dair ss var elimde;

Pantolonu aldığım discord sunucusunun ismi ise Willowfield.

Savunmam bu şekilde kesinlikle birşey çalmadım discordlarda herkese açık bir şekilde paylaşılmış durumdaydı.. :/

Eski skinimin kafasını 15 kişi kullanıyor diye değiştim, değişmez olaydım ne diyeyim :/
« Son Düzenleme: 31.08.2021 02:08 spyixgod »

#2 - 31.08.2021 02:08
Skin Dc'si;

#3 - 31.08.2021 02:29
Sonuç olarak tarafımca paylaşılmamış.

#4 - 31.08.2021 02:32
Pantolonun sahibinin kim olduğunu veya kimin düzenlediğini nereden bilebilirim? Herkese açık bir şekilde sunucuda paylaşılmış. Paylaşan adama şikayet aç yani?

#5 - 31.08.2021 02:36
Pantolonun sahibinin kim olduğunu veya kimin düzenlediğini nereden bilebilirim? Herkese açık bir şekilde sunucuda paylaşılmış. Paylaşan adama şikayet aç yani?

Skinini özel skin yapımcısına mı yaptırdın? eğer kuralları okuduysan skinini sadece özel skin yapımcısı rolüne sahip kişilere yaptırabileceğini biliyor varsayıyorum.

Ayriyeten skini attırmadan önce gerekli kişilere skini önden atarak, kullanılıp kullanılmadığını kontrol ettirmeliydin. Bahsettiğin discord sunucusu pek de global bir sunucu değil gibi, ben istesem ben de girer oraya skin relleyebilirim sanırım.
« Son Düzenleme: 31.08.2021 02:38 Tyriss »

#6 - 31.08.2021 02:54

Skinini özel skin yapımcısına mı yaptırdın? eğer kuralları okuduysan skinini sadece özel skin yapımcısı rolüne sahip kişilere yaptırabileceğini biliyor varsayıyorum.

Ayriyeten skini attırmadan önce gerekli kişilere skini önden atarak, kullanılıp kullanılmadığını kontrol ettirmeliydin. Bahsettiğin discord sunucusu pek de global bir sunucu değil gibi, ben istesem ben de girer oraya skin relleyebilirim sanırım.
Skini illa özel skin yapımcısına yaptırma zorunluluğu yok diye biliyorum ve ayrıca herkese açık olacak bir şekilde paylaşılmış, dediğim gibi skinin pantolonunu veya da buglarını düzeltirken arkadaşlarıma danıştım. Şikayeti bana değil, paylaşan kişiye açman daha mantıklı olmaz mı çünkü benim burada bir suçum yok ki??
« Son Düzenleme: 31.08.2021 03:14 spyixgod »

#7 - 31.08.2021 08:51
 Farkındalık oluşturmaya çalışıyorum, bir textureden dolayı şikayet asla açmam. Ama lütfen artık şu "DC'den buldum, arkadaşım attı" muhabbetlerini bırakın.

Daha önceki şikayetlere de yazdığım gibi senin skinin texturelerini ben gidip bahsettiğin sunucuda rellesem; farklı bir oyuncu da bu textureleri kullansa sen de aynı şekilde şu an verdiğin tepkiyi verecek misin? "Relleyene şikayet aç"

Kusura bakmayın, skini gerekli kişilere kontrol ettirmeden ve özellikle skininizi "Vice onaylı özel skin yapımcısına" yaptırmamanız tamamen oyuncuların sorumluluğu altına giriyor. Artık her şeyi basite almayın, kurallara dikkat edin.

#8 - 31.08.2021 11:17
Farkındalık oluşturmaya çalışıyorum, bir textureden dolayı şikayet asla açmam. Ama lütfen artık şu "DC'den buldum, arkadaşım attı" muhabbetlerini bırakın.

Daha önceki şikayetlere de yazdığım gibi senin skinin texturelerini ben gidip bahsettiğin sunucuda rellesem; farklı bir oyuncu da bu textureleri kullansa sen de aynı şekilde şu an verdiğin tepkiyi verecek misin? "Relleyene şikayet aç"

Kusura bakmayın, skini gerekli kişilere kontrol ettirmeden ve özellikle skininizi "Vice onaylı özel skin yapımcısına" yaptırmamanız tamamen oyuncuların sorumluluğu altına giriyor. Artık her şeyi basite almayın, kurallara dikkat edin.
Ben bir farkındalık göremiyorum, pantolon texturesini nereden aldığımın ss'ini attım, discord ismi dahi verdim hala neden hırsızlık yaptım diye suçluyorum? Rel olan birşeyi neden çalayım??? Skini relleyen kişiye şikayet açmak daha mantıklı, burada benim suçum rell olarak paylaşılmış bir şeyi kullanmak mi tam olarak?
Nerede paylaşıldığına dair, herkese açık bir şekilde discord'da başkası tarafından paylaşıldığına dair bütün kanıtları sundum. Kişi bundan rahatsız oluyorsa sadece pantolonu değiştirmem için skin hakkı tanınırsa sevinirim. En azından bir sorun kalmayacak diye düşünüyorum ve ayrıca paylaşan kişilere yaptırım uygulamak bu konuda daha iyi olacaktır, benim gibi mağdur duruma düşücek olacaktır illaki...
« Son Düzenleme: 02.09.2021 19:09 spyixgod »

#9 - 03.09.2021 10:50
Onaylı skin yapımcılarına danışabileceğiniz bir kanal var. A veya B Discord'dan released olması bir şeyi değiştirmiyor maalesef, ilgili skin silinecek.