Görebiliyorum. İki isim, bir soyisim ile yazılacak isimleri görebiliyorum. Alexander Chercheyev Thompson, Lusadzin Vartakhatun Medstikin, Adebowale Babette Jameelah gibi isimler gözümün önünden geçiyor. Yui Lee Zong diye isimler türeyecek, türeyecek, türeyecek... Gerçek anlamda göz zevkini bozan, PD/MD tarafını zorlayan isim kalabalığı olacak. Normal isimleri dahi oyunda yazıp bir şeyler çabalamaya çalışırken bununla birlikte iş yükü artacak da artacak. "Ben size ikinci ismimi söylemedim, nereden biliyorsunuz? İkinci ismimi kimse bilmiyor, kimliğimde dahi yazmıyor. Nereden biliyorsunuz?!!?!" tarzında dialogların geçeceğine şahit oluruz. Her ne kadar Asya kökenlilerin ismi uzun olsa dahi, Avrupalı birisini yapan, Afrikalı birisini yapan kişi rolsel açıdan iki isim kullanabiliyor. Örnek verecek olursak kendim dahi iki isim kullanıyorum; Timur Dranjash Aferdita. Tanıyan direkt Dranjash ismiyle de tanıyor, Timur ismiylede. Rol içerisinde farkındalık kazandırarak hareket edebiliriz. Göz zevkini bozmaması adına desteklemiyorum.