Konu: [31.08.2021] Raiden Jay/Michael Flater GBI-Trolling  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 31.08.2021 17:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raiden Jay @Aiakios Michael Flater @SSensei

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gbi/Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler Ocean Bar civarında güvenli bölgede sopa ile birbirlerine saldırıp Troll hareketlerde bulunuyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Normalde şikayet açmacayaktım, kişilere seslenerek role girmeye çalıştım(IC olarak yaptıklarının yanlış olduğunu anlatmak için) fakat cevap vermediler, bu yüzden şikayet açma gereksinimi duydum.

#1 - 31.08.2021 18:08
Dün arkadaşımla beraber IC'de tartışmaya girdik ve bugün kendisini spor salonunda gördüğüm için Güvenli Bölge İzni alarak saldırdım. Olayın öncesini bilmeden şikayet açmışsın. Trolling kısmına gelirsek, arkadaş komut deniyordu sanırsam. Senin "Hey" yazın bende gözükmedi, arkadaşı bilmiyorum. @Aiakios @Blood Father

#2 - 31.08.2021 18:19
Arkadaşımın dediği gibi dün gece saat 23:30 sularında yaşanan IC sorundan ötürü kavga ettik, yaşanan o kavgayı OCC olarak haletmiş olsakta IC olarak büyük bir kavga edip bir anda barış olması mantıksız geldi. Bu gün spor salonunda karşılaştığımız zaman bir birimizden OCC olarak izin alarak IC de tekrar tartıştık. Sen gelmeden üç dakika önce tekrar kavga ettik ve bu kavganın sonucunda dayak yiyen ben oldum. O anın verdiği adrenalin ile onu sopa ile kovalamaya başladığım zaman sen geldin.

Senin hey demen bende koyu gri gözüktü bunun anlamını biliyorsundur ama açıklayayım senin uzaktan IC olarak söylediğin bir şey bizde chatte koyu gri olarak gözükür. Duyması zor olduğunu belirtmek için böyle yapılmıştır. Seni duymadığımız için o an da dikkatimi sana çekmem için de bir şey yapmadığın için ben rolüme devam ettirdim.

Trolleme konusuna gelecek olursak, animasyonlar deniyordum. Bundan rahatsız olmanı anlamış değilim ama sen bilirsin.

#3 - 31.08.2021 18:22
Savunma için teşekkür ederim yönetici kararı.

#4 - 31.08.2021 18:23
Önemli değil, rica ederim.

#5 - 31.08.2021 22:29
Arkadaşların kötü bir niyeti yokmuş, geri çekiyorum. K&A

#6 - 01.09.2021 10:44
Şikayet geri çekilmiş.