Yetkili ekibine güveniyorum. Bilgisayarım taranabilir. Herhangi bir üstünlük sağlayan yazılım kullanmıyorum kullanana da bugüne kadar saygım olmadı. Kendi oluşumumda bulunan adamı banlattığım da oldu.
Forum üzerinde buna benzer çok fazla şikayet var. Sunucudaki hp sistemi bazen giden canı göstermiyor. Ayrıyetten herkesin interneti bir değil, o an benim oyunuma lag girmiş olabilir, sizin internetinizde bir sorun olabilir ya da alakasız bir sorundan ötürü canım gitmemiş olabilir, hit yiyor gözükmüş olabilirim. Keşke sistemim yeterli olsa da videoda oynasam ama sistemim yetersiz işte. Ek olarak bugüne kadar girdiğim onlarca çatışma oldu, hiçbir çatışmanın ardından arkamdan "Godmode"u bırak, "Hile" adı altında şikayet dahi açılmadı.
Ek açıklamalar kısmında "Tuşa bastığı için bir süre duraklıyor." yazılmış, videoda herhangi bir sahnede duraksadığımı görmüyorum.
Dediğim gibi, sistemim taranabilir. Ek bir yazılım kullanmıyorum. GTA dosyamın değiştirme tarihlerine, indirilenlerime her şeye bakılabilir.
Elimde bulunan tek ekran görüntüsünü de buraya bırakıyorum. Ekran görüntüsünde saat bir saat ileriyi gösteriyor, timerdan kaynaklandığını düşünüyorum.
İyi forumlar.