Konu: SA:MP Türkçe Karakter Sorunu (ş, ğ, ı)  (Okunma sayısı 98 defa)

#0 - 27.08.2021 21:38
İyi akşamlar, yazı yazarken ş, ğ, ı harfleri özel bir sembol olarak gözüküyor. Aynı şekilde çıktılar da bu şekilde gözükmekte. Bilgisayar veya donanım ayarlarımın hepsi Türkçe'dir. Bir çok defa oyun veya launcher değiştirdim fakat hala aynı sonucu alıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 27.08.2021 22:50
Merhaba, Denetim Masası > Saat, Dil ve Bölge > Bölge ve Dil bölümünden Yönetimsel yazan sekmeye girin. Ardından "Sistem yerel ayarlarını değiştir" kısmına girin "Geçerli sistem yerel ayarı" kısmını Türkçe yapın, SA-MP türkçe karakterleri normalde desteklemediği için Unicode ile aktif edilir. Bazı bilgisayarlarda bu aktif değildir sizin yapmanız gerekir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 30.08.2021 11:10
@screwia sorun çözüldü mü?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 31.08.2021 12:23
Bölüm kurallarını okuyun ve sorununuz devam ediyorsa şablona uygun/nizami konu oluşturun. @screwia

Bölüm Kuralları

• Konu içerisinde detaylı anlatım ve soruna sebep olabilecek aklınızda kalan işlemler. (GTA ile ilgiliyse en son yüklediğiniz moddan sonra olmuştur gibi, bunu belirtmeniz daha yararlı olacaktır.)
  • Sorunla ilgili detaylı bilgi, aldığınız crash veyahutta verilen hatayı baştan söylemek ve bildirmek.
  • Daha öncesinde aynı konuyla alakalı konu açılmış mı? Bunu araştırıp konu açmanız gerekiyor. Aynı sorunu yaşayan başkası da olmuş olabilir ve bu çözüldüyse öncelikle o konuya ulaşıp çözümü deneyin ve işe yaramazsa aynı konuyu açabilirsiniz.
  • Sorunu destekleyecek görseller ve video kaydı fazlasıyla iş görecektir, sorunu rahat bir şekilde insanların anlamasını sağlayabilirsiniz.
  • Detaylı bilgi verilmeden ve şablon kullanılmadan açılan konular arşive alınacaktır, tek cümle yazmak yerine sorunu detaylıca açıklayın.
  • Teknik Destek konusu oluşturmadan önce bu konuyu incelemeniz gerekmektedir.

Şablon

Kod: [Seç]
[b]Sorununuzun detaylı açıklaması:[/b]
[b]Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: [/b]
[b]Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:[/b]
[b]İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız):[/b]
[b]Denediğiniz çözüm yolları:[/b]
[b]Ek açıklama:[/b]

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok