Konu: [28.08.2021 - Luciano Cybersing ve Strahinja Bratislav] NON-RP  (Okunma sayısı 204 defa)

#0 - 29.08.2021 15:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano Cybersing, Strahinja Bratislav - @vicebelediyebaskani  @Swinter

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Glenn Ortiz - @Princeps

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.08.2021 - 23.55 ile 23.59 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI
Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: NON-RP kuralının ihlalini bulamadım, ona en yakın ihlali yukarıya alıntıladım. 28.08.2021 tarihi, 23.55 ile 23.59 arasında olayı yaşadık. Luciano Cybersing ve Strahinja Bratislav, polis aracının arka koltuğunda elleri kelepçeli bir şekilde dururken, ikisinden birisi, /arac radyo komutunu kullanarak kürtçe bir müzik açtı. Kendilerini uyarmamıza rağmen, "biz açmadık, ses kartım yok" gibi savunmalar ile yaklaştılar. İki karakterin de 28.08.2021 tarihi, 23.55 - 23.59 arasındaki komut kullanım loglarına bakılmasını rica ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kod: [Seç]
[23:58:45] (( [101] Glenn Ortiz: Dalga mı geçiyorsun sen? ))
[23:58:46] (( [92] Oliviero Diaz: Video aldım, yasaklanıyorsunuz arkadaşlar. ))
[23:58:55] Oliviero Diaz araç radyosunu kapatır.
[23:58:58] (( [127] Strahinja Bratislav: ben mi açtım :) ))
[23:59:03] (( [338] Luciano Cybersing: kim açmış ))
[23:59:03] (( [127] Strahinja Bratislav: Neyse, B bölmeyin. ))
[23:59:12] (( [338] Luciano Cybersing: benim ses kartım bozuk zaten ))
[23:59:18] (( >> Glenn Ortiz (101): . ))
[23:59:23] [CH: 911] Gene Huff: L-BECKETT-4, 1147 ve 1250 kapı numaralı evlerde konum arızası olduğundan dolayı yönelemiyoruz, saha ...
[23:59:23] dayız.
[23:59:29] (( [92] Oliviero Diaz: Tamam, göreceğiz. :) Bölmeyin /b ile. Thorin'e özel olarak ileteceğmi. ))
[23:59:42] (( [127] Strahinja Bratislav: Selamlarımıda iletirsiniz, ben yazamıyorum ona. ))

Ek açıklamalar(varsa): Kürtçe müziği açan arkadaş hangisiyse eğer, suçunu OOC olarak inkâr ederek NON-RP ve trolleme girişiminde bulunmuştur. Bunun yanı sıra Strahinja Bratislav, araç içerisinde memurlara, "bilerek yolu uzatıyor orospu çocuğu" diye küfür edip, akabinde, "ben fısıldar emote'u verdim, siz duymadınız" dedi. Kendisine bunun için bir sistem olduğunu ve /w komutunu kullanabileceğini söylediğimde ise, "her şeyi komutla yapmak zorunda değilim" gibi bir savunmayla karşı karşıya kaldım.
https://cdn.discordapp.com/attachments/878937508933668896/881520948673642506/samp_29_08_2021_00_56_59.png

#1 - 29.08.2021 16:00
Ben açtım ben, gereğini yaparsınız

#2 - 29.08.2021 16:05

Loglara bakılabilir, ben açmadım diyorsam açmadım. Eğer açmadığım ortaya çıkarsa sen ceza alırsın umarım yaptığın OOC iftira atmak, neyse gerekli yöneticiler loglara bakabiliyor, loglarıma bakabilirler kimin açtığı / açmadığı orda belli olur.
Ek olarak /w komutunda uzanır diye emote veriyor ve bu hazır emote, ben role döktüm. Her şeyi sistem ile yapacaksak freeroamdan ne farkımız kalır?
Ben rolümü böyle yapıyorum, en doğal hakkım kendi emotemi verip kendi rolümü yapmamdır, başka savunma yapmayacağım iyi günler.

#3 - 29.08.2021 16:11
Ben açtım ben, gereğini yaparsınız

İtirafın için teşekkür ederim, keşke bu itirafı oyun içerisinde de yapsaydınız.

Loglara bakılabilir, ben açmadım diyorsam açmadım. Eğer açmadığım ortaya çıkarsa sen ceza alırsın umarım yaptığın OOC iftira atmak, neyse gerekli yöneticiler loglara bakabiliyor, loglarıma bakabilirler kimin açtığı / açmadığı orda belli olur.
Ek olarak /w komutunda uzanır diye emote veriyor ve bu hazır emote, ben role döktüm. Her şeyi sistem ile yapacaksak freeroamdan ne farkımız kalır?
Ben rolümü böyle yapıyorum, en doğal hakkım kendi emotemi verip kendi rolümü yapmamdır, başka savunma yapmayacağım iyi günler.

Savunman için teşekkürler, arkadaşın kürtçe müzik açtığını onayladı. Yönetici kararını bekliyorum.

Ayrıca, /c komutunun amacı beş metre mesafendeki oyuncuların seni duymasını sağlamaktır. Senin amacın, benim karakterime ettiğin "orospu çocuğu" küfürünü, bana göstermekti, bunu ikimiz de biliyoruz. Fısıldamak için /w komutunu kullanabilirsin, eğer senin mantığında ilerlersek, hiçbir sistem kodlanmasın, tamamen emote üzerinden rol çevirelim. Neyse, uzatmanın bir anlamı yok, şikayet sonuçlandı. Arkadaşın kürtçe müzik açtığını kabul etti.

#4 - 29.08.2021 16:49
Rica ederim, byebye.

#5 - 31.08.2021 11:56
Luciano Cybersing Trolling sebebiyle karakteri yasaklanacak. Strahinja Bratislav da PD'den atıldığı için polisten kaçma ve tutuklanmasına rağmen saçma rollere girdiği için NonRP, Fear RP sebeplerinden ceza alacak.

@Swinter Polis departmanından atıldıktan sonra olayları kişiselleştirip birlik içerisinde sorun yaşadığınız oyuncularla uğraşmayın, aynı tutumu sürdürürseniz yasaklanacaksınız.