Konu: Geri çekildi, umarım bir daha olmaz.  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.08.2021 19:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: maske_30792, maske_16060, maske_25877, Kasimer Casilas.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: YASAKLANMIŞ ROLLER - AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)

Alıntı
YASAKLANMIŞ ROLLER - AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Afkydım, ss'lerde her şey belli zaten, gülünç bir olay, ceza almalarını istiyorum, belki akıllanırlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almaları güzel olur.

« Son Düzenleme: 28.08.2021 21:02 Misterio' »

#1 - 28.08.2021 20:33
Reyes karakterine doğrudan bir emote atmadım orada 6-7 kişiyiz kişinin afk dan çıkmasını 10 dakika falan bekledik sanırım. Gelmeyince de gittik zaten. Diğer yazılanlarda bir şey gözükmüyor OOC kin ile yanıp tutuştuğunuz için böyle bir şikayet açmışsınız. Boş bir şikayet sonuçlanabilir. Ayrıca AFK'dan çıktığında bizim pm atabilirdin ki rolün devamını getirelim ama bunu gördükten sonra böyle bir şikayet açmayı tercih etmişsin.

#2 - 28.08.2021 20:47
Orada seni kaçırma rolüne vs. girmiyoruz sadece AFK'dan çıkmanı beklerken kendi aramızda kafa buluyoruz bunu SS'lere bakınca da fark edebilirsin
OOC kinden gözün dönmüş ve sadece şikayet açmak için açıyorsun..

#3 - 28.08.2021 21:03
aynen kanka ooc kin nelerle uğraşıyoruz ya, geri çekildi
« Son Düzenleme: 29.08.2021 13:32 wildclawz »